Zomerse achtergronden om je telefoon gratis mee op te vrolijken

zomerse achtergronden

Zomerse achtergronden maken het leven kleurrijker, vrolijker en brengen je in de zomerse sferen. Een achtergrond veranderen doe je zó snel en makkelijk en toch ziet het er 1.000 keer vrolijker en leuker uit dan eerst. Daarom heb ik hier een lijstje met gratis achtergronden die jij kunt uitkiezen, hopelijk zit er wat voor je bij.

zomerse achtergronden

Zomerse achtergronden met fruit

Als ik aan zomer denk dan denk ik vrij snel aan onder andere fruit. Ik word heel vrolijk van de kleurtjes en het is ook nog eens gezond. Wat ik vooral heel erg mooi fruit vind zijn citroenen. Ze staan zo leuk op plaatjes!

1 / 2 / 3
Zomerse achtergronden met quotes

Ook zijn er een heel aantal leuke zomerse quotes zoals de quote op mijn uitgekozen zomerse achtergronden. Ik vind dit over het algemeen een leuk idee om een leuk zomers motto uit te kiezen en als achtergrond te nemen om eraan herinnert te worden.

Palmbomen op je achtergrond

Om echt de tropische sferen over te brengen is er niets leukers dan palmbomen op je achtergrond. De bladeren zien er zo zomers uit en als dit ook nog eens gepaard gaat met mooie pastelkleuren maakt het de achtergrond helemaal af.

Ice cream met pastelkleuren

Wat niet alleen onmisbaar is tijdens de zomer, maar ook nog eens super lekker is: ijs. Het ziet er echt heerlijk uit en dat is het ook.

Mijn persoonlijke favoriet is denk ik toch wel 3. Ik vind de kleuren samen erg mooi en dat het geverfd lijkt is altijd wat rustiger op je achtergrond ondanks dat de achtergrond zelf wel druk is. Het maakt mij (en mijn telefoon) gewoon erg vrolijk. Om nog meer in de zomerse stemming te komen kun je ook deze zomerse kleding aanraders bekijken.

4 / 5 / 6

Welke achtergrond kies jij?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge