LASCANA zelfverzekerder worden deze zomer lukt je zo

lascana

Op mijn blog mag best eens gepraat worden over Body Positivity. Tegenwoordig staat heel social media vol met het zogenaamde perfecte lichaam. Maar het gaat er om wat jij van je lichaam vindt en niet wat een ander ervan vindt, jij moet ermee leven toch? Zij niet. Daarnaast heeft iedereen weer een ander beeld van wat het perfecte lichaam is. En zoals LASCANA zegt “it’s a Woman’s world“.

Accepteer jezelf zoals je eruit ziet

Het klinkt misschien een beetje cliché, maar je hebt een lichaam gekregen om mee te leven en je kunt natuurlijk wel hier en daar wat veranderen aan jezelf, maar uiteindelijk gaat het er toch om dat je jezelf accepteert zoals je bent. Hoe vet is het als je gewoon zelfverzekerd rond kunt lopen en ook de dingen die je minder mooi vindt aan jezelf kunnen andere mensen wel weer mooi vinden aan je.

 

Koop een mooi LASCANA setje voor jezelf

Zo nu en dan is het ook goed en leuk om jezelf te verwennen met een nieuw setje. Zo voel je je weer lekker in je vel en rock je dat nieuwe setje, dat kan ook een zelfverzekerdheid boost geven. Daarnaast is het ook goed voor hoe je je vanbinnen voelt om weer eens wat nieuws uit te proberen, stap lekker uit je comfort zone.

Praat erover met je vriendinnen

Stel je bent echt onzeker over iets, praat er dan over. Als je er zelf heel erg mee zit en alles loopt te verbergen, dat helpt niet. Je vriendinnen zullen je niet minder waarderen als je over iets praat wat je minder mooi vindt aan jezelf. En zij zullen zich vast relateren eraan en hebben weer iets anders waar zij zich weer onzeker over voelen. Elkaar helpen is altijd iets goeds. Dingen bespreekbaar maken zoals ik bijvoorbeeld deed in het artikel over ongesteldheid is alleen maar iets dat helpt.

lascana

Zelfverzekerd over het strand lopen

Elke zomer is het toch iets dat meespeelt, zie ik er wel goed genoeg uit om over het strand te lopen? Je onzekerheden worden vooral groter gemaakt door jezelf terwijl anderen het niet eens merken. Natuurlijk kan een nieuwe bikini ook helpen bij je mooi voelen op het strand. Ga bijvoorbeeld voor een badpak als je je niet fijn voelt bij het laten zien van je buik.

Kijk in de spiegel met een positief beeld over jezelf

Vroeger vond ik het echt hell om naar mezelf in de spiegel te moeten kijken. Maar doe het gewoon, je zult de rest van je leven toch in dit lijf wonen. En accentueer dan de dingen die je wel mooi vindt aan jezelf dan vallen de andere dingen zo weg. Dat lukt zeker met een nieuw setje van LASCANA, het brengt je mooie vrouwelijke vormen naar voren.

Doe waar jij je fijn bij voelt

En boven alles komt natuurlijk dat je moet doen waar je je fijn bij voelt. Zelfverzekerdheid begint bij het doen waar jij blij van wordt. Dus zoek dingen die leuk zijn om te doen en doe zoveel mogelijk leuke dingen.

Wat is jouw ultieme tip?

Delen:

2 Reacties

  1. mei 6, 2018 / 10:07 pm

    Heel fijn geschreven ik ben nu wel nieuwsgierig geworden, klinkt goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge