Wown een nieuwe wooncollectie en alles wat je hierover moet weten

wown wooncollectie

Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd voor een event in Amsterdam. En ook nog eens een hartstikke leuk event. Het ging namelijk om een nieuwe wooncollectie genaamd ‘Wown!’. Deze collectie is ontworpen door 3 woonbloggers: &Suus, Zilverblauw & Binti home. Ik kende ze alle drie vaag van hun blog en dat maakte me extra nieuwsgierig. Op het event kregen we alles te horen en te zien en dat wil ik graag met jullie delen.

Over Wown!

Wown! is een veelzijdige wooncollectie en deze collectie bestaat zoals gezegd wordt uit 3 verschillende werelden. De 3 stijlen van de woonbloggers zijn gecombineerd omdat ze elk hun eigen collectie op mochten zetten. Het leuke hieraan vind ik dat er voor ieder wat wils is, de één houdt wat meer van roze en drukke patronen en de ander houdt wat meer van een zomerse en Egyptische woonstijl, deze zijn allemaal te vinden in de collectie.

De wooncollectie van Zilverblauw

wown zilverblauw

wown zilverblauw

wown zilverblauw

De wooncollectie die ontworpen is door de blogger Zilverblauw is vooral erg kleurrijk met veel patronen. De patronen die je veel terug ziet komen zijn de hagelslagjes zoals ze het noemt. Ook zie je een Scandinavische stijl erin terug en vooral leuke zomerse kleuren. Wat de blogger Zilverblauw ook ontworpen heeft zijn grote lijsten met daarin mooie afbeeldingen. Ze is nu druk bezig met verhuizen en dit was een item dat ze zelf mistte en graag wilde toevoegen aan haar collectie.

&Suus wooncollectie

&suus wown

&suus wown

 

&Suus houdt vooral van bloemen en oudroze kleuren en dit zie je goed terug in haar wooncollectie. Het leuke aan haar collectie vind ik de wandkleden en de grote vazen waar ze haar bloemen makkelijk in kwijt kan. Ook heeft ze een mooi servies samengesteld met bijzondere olieblauwe tinten. Ik vind het een hele mooie collectie

Binti Home wooncollectie

Binti Home wown

Binti Home wown

Binti Home wown

De blogger Binti Home is half Nederlands en half Egyptisch, ze houdt erg van de Egyptische stijl en laat dit ook graag naar voren komen in haar wooncollectie. Vooral okergeel is een kleur die Soraya erg aanspreekt en dat staat prachtig bij de blauwe tinten, echt een collectie om je huis zomers mee in te richten. En dit was ook mijn persoonlijke favoriet.

Het event van Wown!
Toen we binnenkwamen was het allemaal super leuk ingericht en na een half uurtje mochten we een film kijken. De film liet het proces tot het ontwerpen van de collectie zien, het was super leuk om alles te zien. Je ziet mij als 3e persoon van links zitten. Ook kregen we bij de film glitter popcorn, zout en zoet door elkaar heen om zo te symboliseren dat er meerdere werelden gecombineerd zijn in de collecties.

Toen we uit de filmzaal kwamen waren alle collecties uitgestald en gepresenteerd, zoals je kon zien eerder in dit artikel. Ook kregen we een reageerbuisje met daarin een bietensapje dat we bij een cocktail konden gooien. De tafel was super mooi gepresenteerd met bloemen in de glaasjes en een soort stikstof dat een waanzinnig effect gaf. De cocktail was ook nog eens gezond net als de chips gemaakt van bloemen die ook op het event te vinden was.

De Wown! collectie is vanaf 13 maart te koop bij de Kwantum

Welke collectie spreekt jou het meeste aan?

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge