Winterse Spotify lijsten om nú te luisteren tijdens het bloggen

 

winterse spotify lijsten

Niet alleen sfeer in het interieur vind ik belangrijk, ook met muziek is sfeer ontzettend belangrijk. Deze winterse Spotify lijsten zijn perfect om sfeer te creëren en de focus vast te houden tijdens het typen van je blog artikelen of andere werkzaamheden.

 

 

 

 

Makkelijk winterse Spotify lijsten luisteren zonder reclame

Spotify premium aanschaffen kan best een uitgave zijn, dat snap ik. Voor mij is dit ook zeker het geval. Spotify heeft  soms wel aanbiedingen hiervoor, maar een voordeligere aanbieding dan die vind je bijna nooit. ik vind reclames tussendoor zo irritant en wil het liefst onderweg in het openbaar vervoer ook kunnen luisteren naar mijn toegevoegde winterse Spotify lijsten. Ik heb een super tip voor je hoe je voordelig Spotify Premium aanschaft. Als je je tv pakket of internet bundel bij KPN hebt kun je met KPN Spotify Premium ontzettend goedkoop toevoegen voor maar 8,99 euro per maand.

 

spotify

 

Herfst Blend winterse Spotify lijsten

De herfst blend lijst vind ik super rustgevend, maar ook vrolijk. De herfst is nog niet voorbij en daarom is deze lijst zeker nog van toepassing. Je kunt hem via mijn blog luisteren als je nu even lekker aan het werk gaat en je focust.

 

 

It’s beginning to look a lot like christmas Spotify lijst

Dit is een hele fijne lijst om te luisteren tijdens het inpakken van cadeau’s die je voor kerst gekocht hebt bijvoorbeeld, hier nog een paar leuke cadeau ideeën onder de 20 euro. Deze winterse Spotify lijst brengt je echt in de kerstsferen met de heerlijke clichés.

 

 

Feeling Good Spotify lijst

Deze lijst ontdekte ik op mijn vorige stage. Het is een lijst vol met van die heerlijke oude liedjes. Denk aan Aretha Franklin en andere muziek in deze categorie. Ik zou deze lijst echt aanraden voor op een vrijdag als het weekend net begonnen is! En voor als je meer een kijker dan een luisteraar bent heb ik hier nét nieuwe Netflix series + trailers op een rijtje.

 

 

Breathing Spotify lijst

Deze Spotify lijst ontdekte ik laatst, het is een hele rustgevende lijst. Niet saai, maar gewoon erg fijn en relaxt om te luisteren. Het maakt deel uit van alternatieve muziek. Ik weet zelf ook niet helemaal tot welke genre dat behoort, maar fijne muziek is het zeker.

 

 

Please come home for christmas

Deze lijst heeft niet de mega clichés wat kerstmuziek betreft. Niet de all I want for Christmas en dergelijke, deze zit er waarschijnlijk wel tussen. Maar hier zitten ook hele leuke kerstliedjes bij die ik nog nooit eerder gehoord had, allemaal jazz muziek, ik heb een liefde voor jazz muziek.

[pzzwidget id=81791 height=300 width=300]

 

Naar welke Spotify lijsten luister jij graag?

 

Muziek
Delen:

4 Reacties

 1. december 4, 2017 / 10:04 am

  Leuke Spotify lijsten, ik luister zelf vaak naar de feeling good lijst!
  Liefs,
  Yara

 2. december 4, 2017 / 2:45 pm

  Oscar & the Wolf luister ik supervaak tijdens het bloggen! Fijne lijstjes <3

  • december 4, 2017 / 3:47 pm

   Ik hoor dat de laatste tijd steeds vaker, ik ga het zeker eens beluisteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge