Wiezewasjes het merk van de oorbellen bracht iets heel anders uit

wiezewasjes

We kennen ongetwijfeld het merk Wiezewasjes wel met haar prachtige sieraden en bohemian sfeertjes. Ik ben gek op sieraden en ik vind zelf het merk Wiezewasjes ook helemaal het einde. Nu kwam het merk met iets heel anders dan sieraden dit keer… en ik laat jullie graag zien wat ze precies uitbrachten.

 

Duurzaamheid en milieu volgens Wiezewasjes

Het merk heeft duurzaamheid en milieu altijd belangrijk gevonden bij het produceren van sieraden. Alle producten worden ingepakt met gerecycled materiaal en het afval binnen het bedrijf wordt altijd gescheiden. De fabrieken waar de materialen vandaan komen waarmee de producten van Wiezewasjes gemaakt zijn worden altijd gecontroleerd op eerlijkheid en kinderarbeid.

wiezewasjes

wiezewasjes

Sladkiy cactus potje

Wiezewasjes kwam onder andere uit met een heel leuk cactus potje, met twee verschillende designs waar ik eentje van kan laten zien. Beide designs zien er naar mijn mening geweldig uit de tipjes en hokjes matchen heel leuk met de cactussen en planten op het potje. En daarnaast is het doosje waar het potje in zit ook mega leuk om als opberging te gebruiken.

   


wiezewasjes

wiezewasjes

Op het cactusje kunnen ringen gehangen worden en in het potje kunnen sieraden opgebergd worden, mega handig en het ziet er super leuk uit. Er past heel veel in het potje. Daarnaast staat het heel leuk als decoratie in je kamer. Net zoals deze handige opberg manieren die je kunt toepassen in je eigen inrichting.

Prijs: 24,95 euro

Wiezewasjes Phani cactus toilettasje

wiezewasjes

wiezewasjes

Ook dit tasje maakte me super blij. Het is heel handig en kan ook dienen voor andere doeleinden dan een make-up tasje. Je zou je pasjes erin kunnen bewaren zodat je die altijd bij de hand hebt. Of je zou er al je handige essentials in kunnen opbergen die je nodig zult hebben op school bijvoorbeeld pleisters of een mini deo.

wiezewasjes

Ik vind het design van het tasje super leuk dat hij twee kanten heeft met een totaal ander printje, dat maakt het toch wel origineel. De voering is ook heel erg mooi en is gemaakt van 100% katoen. Ik berg zelf op dit moment mijn usb stick, SD kaart en een lipstick op in dit tasje. Normaal zitten mijn oortjes ook in dit tasje. Ik vind dat echt heel handig om alles toch op een plekje te hebben in mijn tas.

Prijs: 17,95 euro

Wiezewasjes Blush! geurkaars

wiezewasjes

Als laatste deze hele mooie geurkaars die ik al geprobeerd heb om jullie te laten weten hoe de geur is. Normaal zit er in het kaarsvet ook nog een heel leuk patroon met allemaal blokjes. Deze zijn helaas al opgebrand en vermengd in het kaarsvet. Wat me meteen opviel was de geur, een hele sterke, maar fijne geur. Als je de kaars in je kamer zet zonder hem aan te steken ruik je de geur ook al heel goed. Bij het aansteken van de kaars verspreid de geur heel snel en blijft de geur ook heel lang hangen. Echt een fijne kaars.

Prijs: 14,95 euro

Wat een mooie collectie is dit. Ik ben helemaal enthousiast en gebruik alle drie de items zeker. Ik raad alles van harte aan! Het ziet er allemaal mooi uit en is eerlijk geproduceerd. Je vind hier alle producten uit deze post.

Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge