Wellmark, een duurzaam en stylish merk dat je moet leren kennen!

wellmark

Ik word altijd heel erg vrolijk van het leren kennen van nieuwe merken. Zeker als het ook nog eens een duurzaam en stijlvol merk is. Zo leerde ik in een leuke conceptstore in Katwijk het merk: “Wellmark” kennen. En ik vertel jullie graag meer hierover.

Over het merk Wellmark

Wellmark is een jong merk dat opgericht is door Marleen van den Bogaart. Wellmark is te vinden in verschillende winkels in Nederland en België, gelukkig hebben ze ook een webshop. Wellmark verkoopt veel leuke woonaccessoires die van pas kunnen komen. Naast deze leuke cactus en dit leuke kaarsje verkopen ze ook: postcards, gave zeeppompen voor in de badkamer of keuken en olijfolie in te gekke flessen. En dit alles op een goede en natuurlijke manier geproduceerd.

De gezelligste plant in huis

wellmark

Ben je echt fan van groen in huis hebben, maar heb je weinig tijd om je planten de verzorging te geven? Dan is een cactus perfect. Wellmark heeft verschillende cactusplantjes en andere vetplantjes in deze gave bruine potten met leuke teksten erop. Ze zien er heel leuk uit en planten hebben nog meer voordeel op je gezondheid, wist je dat al?

wellmark

Ik ben dol op kaarsen net als de Denen, zij ervaren echt het Hygge momentje als er kaarsen aan staan. Door deze kaarsjes ga jij ook zeker meer dat hygge momentje ervaren. Ik heb een kaarsje die naar frisse linnen ruikt, heerlijk. Ook het potje is prachtig en ze hebben meer verschillende uitvoeringen en geuren hiervan.

Design en lifestyle

Het duurzame aspect hiervan

Naast dat alles met natuurlijk ingrediënten gemaakt is hebben deze accessoires nog meer voordeel op duurzaam gebied. Koop je normaal altijd zeeppompjes bij de drogist bijvoorbeeld? Deze zijn van plastic en per jaar gooi je wel 5 lege zeeppompjes weg, dit geldt ook voor olijfolie. Het draagt dus ook nog bij aan de zero-waste lifestyle, een goed voornemen voor het nieuwe jaar om in je huishouden minder afval te produceren.

Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Delen:

5 Reacties

  1. januari 26, 2019 / 10:04 am

    Wauw wat een mooie achterliggende gedachte zeg!

  2. januari 30, 2019 / 1:21 pm

    Ik ben sowieso fan van kaarsen (zomer, winter maakt niet uit!) dus die kaars spreekt mij meteen aan. Van het merk had ik ook nog nooit eerder gehoord dus daar ben ik wel benieuwd naar. Die cactus ziet er overigens ook erg gaaf uit zo!

  3. januari 30, 2019 / 1:23 pm

    Ik ben sowieso fan van kaarsen (zomer, winter maakt niet uit!) dus die kaars spreekt mij meteen aan. Van het merk had ik ook nog nooit eerder gehoord dus daar ben ik wel benieuwd naar. Die cactus ziet er overigens ook erg gaaf uit zo! x.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge