Voornemens voor 2018 en zo ga ik ze 100% zeker en vast halen

voornemens 2018

Dit jaar vloog in een seconde voorbij, althans zo voelde het voor mij wel. Ik vind het fijn om voor mezelf goede voornemens voor 2018 met jullie te delen. Misschien raak je er wel door geïnspireerd en krijg je zelf extra motivatie om je eigen voornemens te behalen.

Meer sporten voornemens voor 2018

Ik sport al een aantal jaar niet, daarmee bedoel ik dat ik niet op een vaste sport zit waardoor ik niet wekelijks ermee in aanraking kom. Daardoor sport ik erg weinig naast mijn dagelijkse wandel. Ik heb een tijdje elke week op een donderdag hard gelopen, dit wil ik graag oppakken, maar daarnaast ook wat meer buikspieroefeningen. Hoe ik dit zeker ga halen? Ik heb de app Runkeeper gedownload, die gebruikte ik voorheen ook, toen ik laatst ging hardlopen had ik mijn eigen record verbroken en dat terwijl ik best veel hard liep met die app. Ik was zo trots op mezelf, mijn motivatie sprong omhoog. Met de app gaat het me zeker lukken.

Gestructureerd bloggen

Wat iedere blogger graag wil is consistent en gestructureerd bloggen, dat valt nog niet mee. Ik schreef een artikel over hoe je je inspiratie voor het bloggen nooit kwijt raakt. Naast inspiratie is tijd ook een hele grote oorzaak of wat dacht je van laptops die het niet meer doen, foto’s die weg zijn, het kan allemaal gebeuren, helaas. Daarom is het erg lastig om tijd en licht te vinden (voor foto’s). Maar de laatste tijd houd ik alles bij in een notitieboekje en werk ik nu zeker al een paar maanden vooruit. Mijn plan was om een jaar vooruit te werken, maar dit systeem werkt voor mij toch beter.


Mijn MBO media & redactie examens halen

Binnenkort ga ik mij inschrijven voor mijn nieuwe studie; communicatie, dit keer op HBO niveau. Eindelijk een hoog niveau dat veel motivatie vergt én bovenal eindelijk op een degelijke afstand. Ik woon nu zeker 2 uur met het openbaar vervoer bij mijn studie vandaan, dat gaat nu niet meer zo zijn mits ik mijn examens haal. En dat laatste maakt deel uit van mijn voornemens voor 2018. Ik ga veel oefenexamens Nederlands maken en hopelijk heb ik dan aankomende zomer mijn diploma op zak na 3 jaar.

voornemens

Mijn financiën goed bijhouden

Waar ik nooit zo’n held in geweest ben is het beheren van geld. Ik heb natuurlijk inkomsten niet alleen van mijn blog maar ook van andere werkzaamheden, maar ook een heleboel verplichtingen die ik moet betalen. Soms zit ik krap in kas doordat ik weer eens een zak vol kleren heb gekocht, je weet hoe het gaat. Maar gelukkig helpt mijn vriend me met een begroting maken en zo weet ik hoeveel geld ik opzij moet leggen voor aankomende verplichte uitgaven en gewone uitgaven.

[pzzwidget id=97121 height=300 width=300]

Voor een Macbook sparen

Daarbij aansluitend is het grote doel dat ik wil bereiken een nieuwe laptop kopen, het liefst een macbook. Mijn eigen laptop is namelijk overleden, het internet deed het ineens niet meer, verder doet alles het wel, dus als er toevallig een ICT wonder meeleest, help! Ook vind ik macbooks veel fijner werken voor mijn blog.  Dit doel ga ik 100% zeker halen door de noodzaak en natuurlijk mijn financiële plan.

Wat zijn jouw goede voornemens?

Delen:

6 Reacties

 1. december 31, 2017 / 12:30 pm

  Wat een hoop goede voornemens! In 2018 wil ik ook meer gaan sporten.

 2. januari 1, 2018 / 12:32 pm

  Prachtige goede voornemens! Wat knap dat je nu naar het HBO gaat. Ik wil ook heel graag weer meer sporten, ik kan me er vaak gewoon niet toe zetten om eraan te beginnen… Misschien ga ik Runkeeper ook maar eens downloaden! Malou x

  • januari 1, 2018 / 1:27 pm

   Dankjewel Malou, Jaa die app is wel motiverend als je gewoon één keertje probeert dan remind de app je van come on je was goed bezig 🙂

 3. carola
  januari 1, 2018 / 1:15 pm

  heb je het internet verbindings knopje misschien per ongeluk uit staan? weet niet hoe dit precies heet haha maar zit bij mij boven mn toetsenbord en een blauw lampje als ie aan staat 🙂

  • januari 1, 2018 / 1:28 pm

   Nee dat is het niet, helaas is het niet zo simpel. De hele laptop is al opnieuw opgestart en hersteld en alles, maar hij wil niet verbinden heel gek… We gaan hem denk ik naar een ICT meneertje/mevrouwtje brengen. Maar ik weet inderdaad wel dat veel mensen dat probleem hebben inderdaad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge