Vollere lippen krijg je zo zonder plastische chirurgie

vollere lippen met artdeco

Vollere lippen wenst iedereen tegenwoordig wel. Dit wel hele bijzondere product belooft daar een handje mee te helpen. Dus geen botox, fillers of enge naalden nodig, gewoon een simpele lip boost lipgloss. Wie wil dat nou niet? Nu nog kijken of het resultaat te evenaren is.

Vollere lippen met Artdeco

huls artdeco

De huls ziet er best wel duur uit. Mooie zilveren letters en details. Ik ben gek op mooi vormgegeven producten zoals jullie weten. Deze huls ziet er erg luxe uit. We zijn natuurlijk ook niets anders gewend van de producten van Artdeco.

applicator artdeco

De applicator is eigenlijk vrij simpel, gewoon wat we gewend zijn, een simpele lipgloss applicator. Ik vind dit altijd wel de makkelijkste applicators, het product brengt hiermee het fijnst aan.

swatch artdeco

De gloss zelf bevat hele subtiele roze glittertjes die je eigenlijk alleen in de huls ziet zitten. Op mijn swatch zag je de glitters niet echt. Niks mis mee want het gaat om de lip boost en niet om een speciale kleur. Wat me bij het swatchen meteen opviel was de geur van het product. Er zit namelijk zoals de naam al zegt chili in deze lip booster. Hij ruikt dus lekker fris, niet storend.

zonder product aangebracht

Voor

met product aangebracht

Na

Toen ik de gloss aanbracht voelde ik een hele lichte tinteling, het voelde eigenlijk best fijn en verfrissend. Zoals je in de voor-en-na foto’s ziet is er wel degelijk een verschil. Mijn lippen lijken een beetje voller, niet heel opvallend maar wel een lichte boost. Ook is de geur/smaak heel prettig en fris.

Een speciaal product is het zeker. Het heeft een heel subtiel boost effect. Mooi glossy met een lichte glitter. Niet plakkerig of vervelend na het aanbrengen. Deze liquid lipstick bracht ook erg prettig aan en zag er prachtig uit ondanks zijn donkere kleur.  Ook lekker verfrissend en vormgegeven in een mooie huls wat ook zeker niet onbelangrijk is.

Prijs: 14,95 euro

Verkrijgbaarheid: Douglas

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn van een pr-bureau

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge