Ik verhuis voor de 4e keer in mijn leven en dit kocht ik aan decoratie

verhuis interieur decoratie

Je leest het goed in de titel. Ik ga weer verhuizen. Zoals jullie weten (of nog niet weten) verhuis ik vaak. Ik ben daardoor in België geboren en heb in Friesland gewoond. Dit door mijn vaders beroep, hij is alleen van beroep veranderd, daardoor verhuizen we nog eens, hopelijk voor de laatste keer (met het gezin dan). Ik scoorde wat leuke interieur items die ik graag deel met jullie. En dit is ook de reden dat ik wat meer interieur gerelateerde artikelen plaats op mijn blog.

Wat meer over het feit dat ik verhuis

Spannend is het weer, de vierde keer verhuizen. Het gaat al vrij snel gebeuren want we krijgen de sleutel 1 november al. Voor de mensen die zich afvragen of ik alleen ga wonen, nee ik verhuis nog steeds naar een huis bij mij ouders. Ergens in het midden van november trekken we echt in het nieuwe huis. We blijven in hetzelfde dorp wonen als waar we nu wonen, dat vind ik erg bijzonder omdat we meestal veranderen van dorp/provincie. Ik ben erg blij hiermee, het huisje waarin we gaan wonen is erg mooi en ik krijg een kamer op de zolderverdieping. Een hele mooie grote kamer waar ik erg veel aan kan veranderen betreft het interieur.


Juniqe posters 

juniqe lijst monstera bladeren

Ik koos voor twee mooie prints, één hiervan met mooie bladeren. Zoals je in mijn blogpost over het veranderen van mijn kamer  hebt kunnen lezen haal ik wat meer groen in mijn kamer, wat meer natuur. Dat is de reden dat ik deze poster uitkoos.
beauty lijst chanel

Daarnaast blijf ik een beauty liefhebber en vond ik deze quote van Chanel wel erg mooi en toepasselijk. Leuk om boven mijn kaptafel te hangen! Maar ook leuk omdat de quote zo aansluit bij mijn blog en mijn passie voor beauty en make-up. Deze leuke prints in lijsten vond ik bij de webshop Juniqe.

Delen:

7 Reacties

 1. oktober 27, 2017 / 9:43 am

  Wat een leuke posters, ik zou ze zelf ook allebei wel op willen hangen haha. We zijn thuis ook aan het kijken wat we allemaal aan de muur willen hangen, want dat is het enige wat er sinds onze verhuizing nog aan mist haha. Leuk!

  • oktober 27, 2017 / 9:52 am

   Haha wat leuk dat jij ook pas verhuisd bent, ja het is altijd zo kaal hé als er niks aan de muren hangt. Maar toch is dat altijd het laatste wat je doet na de verhuizing merk ik haha

 2. Count G
  oktober 27, 2017 / 8:59 pm

  Leuke blog Loulou

 3. oktober 31, 2017 / 10:14 am

  Wat een leuke items! Ik ga je filmpje ook zeker even kijken; moet alleen echt nu wel gaan rennen! Vanavond dan maar! Ik vind die quote ook echt super leuk! Hou ik wel van!

  Liefs

  • oktober 31, 2017 / 10:32 am

   Bedankt! Haha rennen dan maar 😉 Veel plezier met het kijken vanavond X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge