Vegan skincare bestaat, dit is het en het is hier verkrijgbaar

vegan skincare

Iedereen heeft de wens om gezond en bewust te leven naar mijn mening. Soms is het lastig om die wens ook daadwerkelijk in praktijk te brengen, maar het begint toch echt bij jezelf. Hoe kan jij bewuster leven op een simpele manier? Begin bijvoorbeeld met vegan skincare! Het bestaat en is makkelijk verkrijgbaar.

Over de Kruidvat Natures lijn

Kruidvat introduceert een nieuwe, vegan gezichtsverzorging collectie. Steeds meer mensen kiezen voor een meer bewuste levensstijl. Het wordt steeds belangrijker om voor natuurlijke ingrediënten te kiezen en rekening te houden met de impact van onze levensstijl op het milieu. Bovendien kiezen meer en meer mensen steeds vaker voor plantaardige producten oftewel vegan. Kruidvat speelt hierop in met de nieuwe gezichtsverzorging Kruidvat Natures

Kruidvat Natures Vegan skincare Hydrating Day & Night Cream

vegan skincare
Wat ik een erg fijn product in het algemeen vind is een dag- en- nacht crème, een multifunctioneel hydraterende crème. Ik heb een best droge huid, dus voor mij is dit een essentieel product dat ik op een dagelijkse basis zal gebruiken. Ook maakt dit product denk ik het meeste verschil als je besluit vegan skincare te gebruiken. Je gebruikt het vaak en je huid zal dus ook niet-vegan producten binnen krijgen als je die meerdere keren per dag opsmeert. Grote kans dat wanneer je overstapt op vegan skincare dat je ook verschil zult merken op je huid.

Prijs: 3,99 euro

Kruidvat Natures Hydrating Eye Make-up Remover

vegan skincare

Ook is er een make-up remover, weer een product dat je dagelijks gebruikt als je een make-up drager bent. De remover verwijdert zowel longlasting make-up als waterproof make-up, super handig dus. De remover is geschikt voor alle huidtypen. Ook het formaat is heel fijn voor als je binnenkort op vakantie gaat.

Prijs: 1,99 euro

Kruidvat Natures Hydrating Cleansing Wipes

vegan skincare

Veel meiden houden meer van hun make-up verwijderen met doekjes in plaats van met een remover, daarbij scheelt het ook een katoenen watje per keer. De doekjes bevatten geen alcohol en zijn ook geschikt voor het verwijderen van waterproof make-up. Eerder schreef ik een artikel over het uitproberen van Koreaanse skincare, dat is ook een optie.

Prijs: 1,79 euro

vegan skincare

Wat goed dat Kruidvat met deze lijn is uitgekomen. Er is goed nagedacht over de producten en de ingrediënten en we kunnen hierdoor eindelijk budget en bewust onze skincare omzetten naar vegan skincare. Alles is geschikt voor alle huidtypen doordat er geen slechte stoffen inzitten waar je huid mogelijk niet tegen kan. Ik zou de producten zeker aanraden en eens een kijkje nemen in het dichtstbijzijnde Kruidvat filiaal bij jou.

Delen:

4 Reacties

 1. juli 11, 2018 / 7:26 am

  Dit ga ik zeker proberen! Lijkt mij een fijne lijn. 🙂

 2. juli 11, 2018 / 1:23 pm

  Ziet er super leuk uit! Wil ik zeker proberen en natuurlijk ook goed voor het milieu 🙂

 3. Tamara Bouchard
  juli 15, 2018 / 6:19 pm

  Heb die gekocht in de maand Mei, ik had bij de doekjes raar gevoel nadien ook al had ik die mee voor de gevoelige huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge