15   129
17   263
16   217
32   214
16   261
11   162
49   356
27   326

Ultieme items die je herfst compleet zullen maken

utlieme herfst items

 

De ultieme items, de items die dus echt niet kunnen ontbreken aan deze herfst. Ik krijg altijd zo enorm veel zin in alles wat met herfst te maken heeft als het seizoen weer aangebroken is. Daarom kon ik het uiteraard niet laten om ook dit jaar een herfst musthaves artikel te plaatsen. Laat ook zeker even weten wat voor jou musthaves zijn in dit seizoen, daar ben ik erg benieuwd naar.

Maak de herfst gezellig

Ultieme gezelligheid is uiterst belangrijk voor mij. In de herfst is het vaak te koud om naar buiten te gaan. Meestal zit ik binnen op de bank met een dekentje om me heen. Ik vond de perfect én goedkope fleece deken in een okergele kleur, deze deken schreeuwt toch herfst?

|1 FLEECE DEKEN 6 euro

Het ultieme herfst drankje

Mijn favoriete warme herfst drankje is ongetwijfeld de Pumpkin Spice Latte. Het drankje bevat kaneel, pompoen, koffie en lekkere herfstkruiden om alles lekker kruidig te laten smaken.

|2 PUMPKIN SPICE LATTE 5 euro

Mijn favoriete herfst kledingstuk

Ik draag het liefst een trui in de herfst. Het is een item dat makkelijk te combineren is en zoals de titel zegt; het ultieme herfst item. Ik vind grof gebreide truien erg mooi en fijn om te dragen, deze zijn lekker dik en stelen de show. En daarnaast is het gewoon lekker warm om deze te dragen natuurlijk.

|3 CAMEL KLEURIGE TRUI 50 euro

De perfecte herfst lip kleur om te dragen

Ik draag in de herfst vaker donkere kleuren op mijn lippen. Mijn favoriete kleur hiervan is Mac Diva. Een donkerrode kleur die een mooie paarse ondertoon heeft. Een matte finish maakt het geheel klassiek.

|4 DONKERE LIPSTICK 19,50 euro

Een geurkaars kan niet ontbreken aan de herfst

Natuurlijk kan er ook geen ultieme geur missen aan dit waanzinnige seizoen. Ik houd van kaneel geuren, versgebakken koekjes geuren of vanille. H&M heeft ook hele goede opties. Maar Yankee Candle blijft hier toch erg goed in.

|5 HERFST KAARS 30 euro

Een lekker warm bad in de herfst

Ik neem regelmatig een heerlijk warm bad als het weer herfst is geworden. Het ontspant en geeft rust. De bathbomb die ik hiervoor gebruikte is helaas van een jaar geleden, maar ik vond een andere leuke optie. Een pompoen is natuurlijk perfect voor de herfst.

|6 HERFST BATH BOMB 5,25 euro

Warme matte oogschaduw kleuren

Ook besteed ik meer aandacht aan mijn make-up als de herfst aangebroken is. Ik draag het liefst warme matte kleuren gecombineerd met de donkere lipstick die ik eerder noemde. Het Urban Decay Ultimate palette past perfect bij de ultieme herfst items, zoals de naam van het palette ook zegt.

|7 HERFST PALETTE 51,90 euro

De kou bestrijden doe je zo

De temperaturen worden ook steeds lager. Ik draag het liefst de hele dag door en heerlijke sjaal om mijn nek. Ik houd van die lange sjaals die je helemaal uit kunt vouwen tot een soort poncho.

|8 SJAAL 21,95 euro

delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge