TRIND zomerse nagellak kleuren die het helemaal waard zijn voor deze zomer

trind zomerkleuren

Het is al bijna zomer en dan ga je niet alleen je benen laten zien, maar ook je voeten. TRIND heeft weer ontzettend veel mooie zomerse nagellak kleuren uitgebracht voor deze zomer. De nieuwe collectie heet Welcome to Miami, de collectie neemt je mee op reis naar zon, zee en strand.

TRIND Sonny Crockett CC246

Sonny Crockett is een bekende acteur uit de serie Miami Vice. Hij had altijd een voorliefde voor pastelkleurige outfits, vandaar deze mooie zachte nagellak kleur.

TRIND Let’s Conga! CC247

Let’s Conga! is een mooie fuchsia roze tint. Het is een combinatie tussen roze en rood en past bij alle leeftijden en huidtinten. Ook mooi voor de teennagels.

TRIND Coral Crazy CC248

Bij de zomer kan een koraalkleur niet missen. Het herinnert je aan tropische oceanen en mooie onderzee werelden. Deze kleur complimenteert de zongebruinde huid als geen ander.

trind zomerkleuren

Oh Flamingo! CC249

Oh Flamingo! is een zachte flirterige roze kleur die overal bij past deze zomer. De kleur doet ons denken aan de mooie flamingo’s in Miami.

South Beach CC250

Turquoise is een van de mooiste kleuren die perfect bij de zomer past. Als je de kleur wat te gewaagd vindt op je nagels kun je hem altijd gebruiken op je teennagels in je zomerse sandalen of teenslippers.

TRIND Ocean Drive CC251

Ocean Drive is de place to be in Miami. De kleur is zo blauw als de Atlantische Oceaan aan de kust van Miami. Het maakt je vrolijk en laat je opvallen in de menigte.

Ik ben heel erg enthousiast over deze collectie, de blauwe kleuren zijn uniek en dekken ontzettend goed. Variatie tussen hele opvallende en hele zachte kleuren vind ik ook heel erg mooi. Soms heb je even geen zin in felle kleuren op je nagels en dan is het altijd fijn om voor de klassieke rode kleur te gaan of een zachte kleur. Net als de eerdere kleuren die ze in hun wintercollectie uitbrachten.

Consumentenadviesprijs: 10,15 euro

Deze collectie is verkrijgbaar op www.trind.com en de bekende verkooppunten van TRIND.

 

 

 

Delen:

2 Reacties

  1. mei 31, 2018 / 2:59 pm

    Heerlijke collectie is het! Ik vind de kleurtjes ook heel tof. 🙂

  2. juni 1, 2018 / 6:47 am

    Wauww wat een super gave kleuren! Ik word altijd zo ontzettend blij van nagellak en met deze collectie heb je voor elke mood en bij elke outfit wel een mooie kleur. Love it! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge