Trekpleister verkoopt vanaf nu dit budget make-up merk met mega goede kwaliteit

trekpleister makeup revolution

We kennen ongetwijfeld allemaal wel dit merk, maar de verkrijgbaarheid was nooit zo goed in Nederland. Nu verkoopt Trekpleister eindelijk dit merk, ik heb het over Makeup Revolution. Een budget merk met een bizar goede kwaliteit. Ik kocht wat producten die te vinden waren in de Trekpleister om jullie kennis te laten maken.

Trekpleister Makeup Revlution Pre-Loaded Palette Iconic Division

trekpleister makeup revolution

Ik verbaasde me zo om de prijs van dit palette, je betaalt zo weinig voor wat je krijgt! Je krijgt 15 kleuren waarvan 2 shimmer kleuren, de kleuren zien er zo mooi uit! Ik ben vooral erg benieuwd naar de koraaltint en de gele tinten. Er zitten ook donkerdere kleuren bij om van je look een feestlook te maken bijvoorbeeld.

Makeup Revolution Re-Loaded Palette Iconic Division Swatches


 

Hier zie je hoe goed de kwaliteit is. De shimmer kleuren zijn heel intens en de matte kleuren zijn stuk voor stuk heel goed gepigmenteerd. De zwarte heeft iets meer laagjes nodig voor het beste resultaat.

Prijs: 4,95 euro

Makeup Revolution Conceal and Define Concealer

Makeup Revolution Conceal and Define Concealer

Ik had al wel heel veel goeds gehoord over deze concealer. Hij schijnt de Collection concealer zelfs te verslaan als het aan de prijs en kwaliteit ligt. Daardoor was ik daar natuurlijk heel erg benieuwd naar, ik heb zelf al de Collection concealer geprobeerd en kan dus goed vergelijken.

Ik ben een groot fan van deze concealer. Ik heb van mezelf best een droge huid, dus concealers trekken snel in de lijntjes of creëren velletjes op mijn gezicht. Met deze concealer is dat helemaal niet het geval en hij dekt heel goed. In deze dagen heb ik nog al last van wallen onder mijn ogen en deze zijn helemaal verdwenen met deze concealer. Ook de kleur is perfect voor mijn huidkleur, ik koos nummer 02. Dit is by far de beste concealer die ik ooit geprobeerd heb.

Prijs: 4,95 euro

Revolution Retro Luxe Kits Matte Grandee

Ik ben gek op liquid lipsticks, ze blijven lang zitten, zien er super mooi mat uit en hebben vaak een hele intense dekking en kleur. Daarom maakte Makeup Revolution me extra nieuwsgierig naar deze kwaliteit. Ik koos de kleuren Noble en Echelon. Noble is een mooie nude kleur die naar bruin neigt en Echelon neigt meer naar het roze.

Retro Luxe Matte Lipkit Noble

Ik vind de kwalteit van de lipkit bijzonder goed. Daarnaast krijg je niet alleen een liquid lipstick, maar ook een lipliner om de lijntjes extra strak te maken. De kleur dekt heel goed en blijft de hele avond zitten voor bijvoorbeeld een feestje. Ook is hij makkelijk te verwijderen naderhand.

Prijs: 6,99 euro

Al met al ben ik mega tevreden met het feit dat Makeup Revolution te koop zal zijn in alle Trekpleister filialen. Check hier even waar jouw dichtstbijzijnde filiaal zit. Ik raad je zeker aan de concealer aan te schaffen, hij is de beste die ik tot nu toe geprobeerd heb, hier een review van een andere concealer. Als je net als ik van goede oogschaduw paletten houdt is Makeup Revolution ook echt een goede optie.

Waar ben jij het meest benieuwd naar?

 

 

Delen:

10 Reacties

 1. juli 4, 2018 / 2:45 pm

  Ik vind dit zo’n leuk merk, fijne review!

 2. juli 4, 2018 / 4:09 pm

  Ooh wat een mooi palette!
  Liefs,
  Yara

 3. juli 4, 2018 / 6:40 pm

  love it, fijne review heb je geschreven! Ik wilde dit palette ook meenemen maar ik was mijn pinpas vergeten… bummerrr!

  • juli 5, 2018 / 6:51 pm

   Oh wat een bummer inderdaad, maar nu kan je hem natuurlijk alsnog kopen 😉

 4. juli 6, 2018 / 8:51 am

  Wauw wat een prachtig palette! Make-up Revolution is zo’n fijn merk!

 5. juli 6, 2018 / 11:09 am

  Wat een fijne review!
  Ideaal dat de producten zo betaalbaar zijn en ook nog eens van goede kwaliteit.
  Ik denk dat ik binnenkort maar eens een bezoekje aan Trekpleister breng 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge