To do lijst om de vakantie af te sluiten

to do lijst

Je bent net terug van vakantie en je werk, school of andere activiteiten gaan weer van start. Hier een to do lijst die je helpt om alles op orde te hebben zodat je weer een frisse start kunt maken.

Een nieuwe planner voor je to do lijst

Ik vind het altijd fijn om een nieuw schooljaar te beginnen met veel overzicht. En dus een nieuwe planner voor het jaar. En daarin natuurlijk je nieuwe rooster verwerken.

De was draaien

Je bent net op vakantie geweest, dus een was is zeker essentieel. Dit is zo fijn om te doen voordat alle drukte weer begint. Zodat je weer met schone kleding de deur uit kan. Maar ook een schoon dekbed bijvoorbeeld.

To do lijst: Koffer/toilettas schoonmaken

Wat veel mensen vergeten, is dat ook je bagage vies wordt. Dus haal een doekje over je koffer heen en gooi je toilettas bij de was, want ook die worden vies. Zo heb je schone bagage als je de volgende keer op vakantie gaat.

to-do lijst

Meal prepping

En natuurlijk eten voorbereiden. We nemen allemaal lunch en tussendoortjes mee als we een lange dag hebben. Je kan bij het koken bijvoorbeeld extra veel koken zodat je restjes over hebt en alvast eten hebt voorbereid.

Stel een budget op

En als laatste en misschien wel belangrijkste. Stel voor jezelf een budget op van wat je wil uitgeven aan extra’s per week. Het is soms heel verleidelijk om geen lunch en tussendoortjes mee te nemen en voor je het weet koop je altijd eten in de kantine. Dus wees lekker streng voor jezelf, dan heb je het maar duidelijk.

Leuke post? Deel hem op Pinterest!

to do lijst

Wat mist er volgens jou in de lijstje?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge