Met deze simpele verandering maakte ik mijn kamer zoals op Pinterest

pinterest kamer tip

Ik kijk altijd op Pinterest om nieuwe inspiratie op te doen als het gaat om interieur. Het inrichten van kamers is voor mij altijd al een uit de hand gelopen hobby geweest (naast bloggen natuurlijk). Ik stijl mijn kamer graag op verschillende manieren, wissel af en speel met verschillende kleuren en decoratie. Maar het is erg moeilijk om je kamer zo mooi te krijgen als op Pinterest. Nu lukte mij dit toch met deze hele simpele verandering.

Hang prints in lijsten aan je muur

lijsten uitzoeken pinterest kamer

Op Pinterest is er eigenlijk altijd één bepaald soort sleutel als het gaat om het perfect interieur. Ik val gelijk met de deur in huis. Hang prints op in je kamer. Deze kun je afwisselen en volledig afstemmen op jouw smaak. En als je even zin hebt in iets anders? Geen probleem, de lijst heb je, een nieuwe poster kun je krijgen.

Pinterest poster van de Eiffeltoren

parijs poster pinterest lijst

Allereerst koos ik Parijs. Ik wist van te voren dat ik Franse sferen op mijn kamer wilde. Ik heb altijd al iets met het land gehad, mijn opa en oma wonen er en de Eiffeltoren is gewoon een plaatje. Zwart wit vind ik het meest neutraal en past mooi bij alle kleuren decoratie, het geeft me daardoor toch de ruimte om af te wisselen wat kleuren betreft.

Meer groen in je kamer brengen

groen in je kamer brengen
desenio monstera lijst

Ook vind ik het heel mooi om de natuur naar binnen te brengen door middel van natuurprints. Wanneer je iets met groen en planten doet in je interieur fleurt het de heleboel meteen op, vind ik. Ik vind Monstera planten super mooi, en erg tropisch. Niet dusdanig tropisch dat het te zomers is, want ja gotta love autumn.

Een inspirerende quote in je kamer

inspirerende quote desenio lijst

En naast alle mooie prints die ik koos wilde ik het geheel afmaken met een mooie quote waar ik me aangesproken door voel. Nu koos ik deze quote, hij is zo waar en ik surf ook weleens dus het wel relevant in figuurlijke en letterlijke zin.

prints en lijsten zijn erg makkelijk te bestellen en snel in huis. De prijzen variëren van 7,95 euro tot meer dan 70,00 euro. Ik vind dit super gangbare prijzen en je maakt je kamer er direct helemaal Pinterest proof mee.

KORTINGSCODE! (niet meer geldig, helaas)

Wil jij net als ik een kamer die helemaal voldoet aan je Pinterest feed? Bestel posters naar keuze bij Desenio, met de kortingscode: LAURAMARISKA (deze is 3 dagen geldig) krijg je 25% korting!

 Deze post is geschreven in samenwerking met Desenio.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge