De tas die je nu overal op Instagram ziet verschijnen

instagram tas

Een tas is echt zo’n accessoire waar je nooit genoeg aan hebt. Je kent het wel; scrollend door Instagram en de ene mooie tas na de andere zien. Als student kan ik me best voorstellen dat je niet 500 euro over hebt voor een tas, maar wel kwaliteit wil. Ik heb dé perfecte oplossing voor je.

Dit is hem dan, de tas die je op Instagram over ziet

Ik vond het ideale accessoire, niet te klein en niet te groot. Alles wat ik mee neem op een dagelijkse basis naar mijn stage past erin. En doordat hij niet te groot is kan hij ook prima mee naar gelegenheden waarbij je niet zoveel nodig hebt.

duifhuizen leren tas

Waar ik erg veel waarde aan hecht bij een tas is de kwaliteit. Ik ben tassen van nep leer gewend. Ik koop makkelijker een tas van een tientje, maar die gaat dan ook maar een jaar mee en dan is het finito. Dit accessoire is van echt leer, dat betekent ook meteen dat de kwaliteit 10 x beter is dan bij een tas van kunstleer. Wist je dat kunstleer gelijk staat aan plastic? Ik dus niet. In principe loop je dus rond met plastic om je schouder of op je rug als je item niet van echt leer is.

outfit tas duifhuizen

En wat een plaatje is het. Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe business tas. Je zou niet zeggen dat hij te gebruiken is op een dagelijkse basis, maar ik meen het; alles past erin. Hij is te dragen als klein tasje om je schouders of als crossbody, door het handige verstelbare hengsel.

tas accessoire sleutelhanger

En wat we ook niet moeten vergeten zijn sleutels. Je hebt ze altijd bij je en je wil ze absoluut niet kwijtraken. Om dit te voorkomen kun je heel simpel een prachtige sleutelhanger aanschaffen. Ik vind van die fringe hangers heel erg leuk eruit zien. Zo ook deze fringe sleutelhanger van, je raadt het al, echt leer. Hij ruikt lekker naar echt leer en ik vind de gouden details erg mooi.

Ook je make-up perfect opbergen

make-up tas ted baker duifhuizen

Ted Baker is een merk dat ik altijd al bewonderd heb. Toen ik dit make-up tasje zag dacht ik, een perfecte aanvulling op mijn parel van een tas. Make-up is ook iets wat altijd essentieel is om bij je te hebben. Of we het nu over een dagelijkse basis hebben of over een gelegenheid. Ik neem overal waar ik ga lipsticks mee zoals je kunt zien. Daarnaast heb ik ook altijd een elastiekje bij me, geloof me die dingen zijn echt altijd weg als je ze nodig hebt.

Ik vind dit make-up tasje ontzettend mooi, hij zwart aan de voorkant en wit aan de achterkant en in de ritsen zit een T van Ted Baker. De binnenkant heeft een hele mooie bloemenprint zoals Ted Baker dat altijd mooi doet bij haar tassen en accessoires.

Ik ben super blij en tevreden met mijn nieuwe tas, make-up tasje en sleutelhanger. Een super kwaliteit, echt leer én super functioneel. Ik kan me voorstellen dat jij ook opzoek bent naar je perfecte tas. Kijk even op de site van Duifhuizen en je zult gegarandeerd dé perfecte tas vinden.

Wat vinden jullie van de items?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge