Stylish opbergen in je interieur doe je op deze 5 manieren vandaag nog

 

Ik heb zoveel items in mijn kamer, ze hebben allemaal een plek nodig. Hoe zorg je ervoor dat dit een mooi plekje krijgt en dat je niet een hoop van alles hebt liggen in je kamer? Dit vroeg ik mij ook af en ik vond deze 5 stylish manieren om je kamer mooi in te richten en te organiseren.

Make-up stylish opbergen

stylish opbergen

Een typisch voorbeeld van items die je in handbereik nodig hebt, maar wel stijlvol neer wil zetten in je kamer is make-up. Ik heb veel organiseer systemen geprobeerd hiervoor en vond dit toch het fijnste en meest stylish opbergen. Ik heb een houder voor lipsticks, maar ook kwasten en anders make-up producten die je op dagelijkse basis nodig hebt. Deze is geloof ik van de Action voor een paar euro.

Horloges en oorbellen stylish opbergen

stylish opbergen

Ik vond het ook erg lastig om mijn oorbellen makkelijk op te bergen en ook op zo’n manier dat ik snel van paar kan wisselen. Daarnaast hetzelfde probleem met mijn horloges. Mijn oorbellen heb ik in een mooi doosje gedaan van Eline Rosina en van Oh So Hip. Op deze manier zit alles bij elkaar en zie je snel de paren. Mijn horloges heb ik netjes in mijn Daniel Wellington doosje gepresenteerd. Zo zie je ze wel, maar berg je ze wel stylish op.

[pzzwidget id=97121 height=300 width=300]

Andere manier van het stylish opbergen van sieraden

stylish opbergen

Deze leuke sieraden bordjes vind je bij H&M, maar kun je ook makkelijk bij een interieur winkel vinden. Het zijn kleinere bordjes die onder andere hiervoor kunnen dienen. Je ziet makkelijk al je sieraden en je kunt ze makkelijk pakken. Ook heb ik op mijn nachtkastje een bordje, zo kun je na een lange dag al je sieraden daarop leggen. Zo richt je je kamer stijlvol in zonder dat het teveel wordt.

Stylish opbergen van boeken

stylish opbergen

stylish opbergen

Als laatste het opbergen van boeken. Ik ben gek op boeken en leg ze daarom graag zichtbaar neer. Ik heb een stapeltje op mijn nachtkastje, maar ook op mijn bureau. Vooral mijn meest fotogenieke boeken. En boeken die perfect zijn voor bloggers leg ik graag neer.

stylish opbergen

Ook kocht ik bij de Xenos een grote mand die ik erg leuk vind staan in het interieur. Je kunt hier vanalles stylish in opbergen, ik koos voor schoenen. Ik kan er zo makkelijk bij en zie welk paar ik aan wil doen. Deze schoenen moet je naar mijn mening echt hebben.

Delen:

5 Reacties

 1. januari 22, 2018 / 11:06 am

  Leuk!! Hoe kom je trouwens aan dat witte wandrekje? Ik zoek al lang zoiets maar kan nergens de perfecte vinden!

 2. januari 22, 2018 / 2:06 pm

  Leuke tips! Ik gebruik zelf ook arylic bakjes voor mijn make-up op te bergen.
  Liefs,
  Yara

 3. januari 23, 2018 / 10:04 am

  Ik was vooral benieuwd naar het opbergen van boeken, want die heb ik best veel. Begrijp ik goed dat je die mooi neerlegt?

  • januari 23, 2018 / 3:25 pm

   Jaa ik leg ze mooi neer, ik heb toevallig vandaag een nieuw systeem, bij de hema (online) hebben ze een tijdschriftenrek, daar zet ik de boeken in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge