Spotify podcasts die mij geïnspireerd hebben

spotify podcasts

Ik vul elke dag met het luisteren van een podcast. Het voegt meteen waarde toe aan mijn dag en zo leer ik elke dag nieuwe dingen. Afgelopen weken hebben bepaalde Spotify podcasts mij zo geïnspireerd dat ik deze graag met jullie wil delen. Eerder schreef ik ook een artikel over andere podcasts die mij ook keer op keer weer verrassen en inspireren.

1| Soul Sugar

De podcast Soul Sugar is van een hele leuke Youtuber, Carrie Rad. Zij maakt video’s en podcasts over zelfliefde, goede gewoontes en productiviteit. Hele fijne en inspirerende podcasts om naar te luisteren. Het geeft me telkens een nieuwe kijk op onderwerpen waar je normaal niet over praat of nog niet over nagedacht had op die manier.

2| Into Intentional

Dit is een podcast van een zero-waste Youtuber, Christina Sedona. Zij interviewt regelmatig mensen die ook meedoen met de zero-waste beweging. Een hele interessante podcast met veel bruikbare zero-waste tips en inzichten.

3| Spotify podcasts: The Health Code

Een podcast die echt gaat over: sporten, gezondheid en natuurlijke genezing. Deze podcast wordt beheerd door Sarah van het Youtube kanaal: Sarah’s Day. Deze podcast neemt zo op samen met haar vriend Kurt die professioneel fotograaf is. Het zijn vooral hele grappige podcasts, maar ook leuk om van beide perspectieven wat te leren.

4| Podcast: Dicht op de Huid

Dit is een ander soort podcast dan die ik normaal zou luisteren. Maar wel een gewone Nederlandse podcast van Marya Louise, ik vind dat ze een hele fijne luisterstem heeft. Een heerlijke Spotify podcast die je motiveert, inspireert en nieuwe inzichten geeft. Het is een podcast die vooral gericht is op body positivity of je nou dun, dik of “normaal” bent. Het belicht veel kanten van het verhaal over wat de maatschappij van je acht. Ik vind het razend interessant en er komen ook hele interessante mensen aan het woord.

Behulpzame post? Deel deze afbeelding op je Pinterest!

spotify podcasts
Delen:

2 Reacties

  1. juni 16, 2019 / 8:33 pm

    Wat een inspirerende verhalen om naar te luisteren, bedankt voor het delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge