15   129
17   263
16   217
32   214
16   261
11   162
49   356
27   326

Sleek highlighters met een onweerstaanbaar mooie glans

Sleek highlighter palette
Als er iets is op beautygebied waar ik dol op ben, dan is het wel highlighter. Sleek is een budget merk dat ontzettend goed is in het produceren van hoog gepigmenteerde highlighters. Dit bleek al eerder toen ze het Solstice palette uitbrachten. Nu heeft Sleek een nieuwe variant gemaakt van dit palette met andere kleuren en tinten.

sleek highlighter palette

Het palette is net als de vorige uitvoering glanzend goud met daarin de letters van Sleek. Ik vind dat het palette daardoor erg luxe oogt en zeker zal gaan schitteren in je make-up collectie.

Sleek highlighter palette open

Het Cleopatra’s highlighting palette bevat 4 tinten. Met daarvan 2 in een poedervorm en 2 in een vloeibare vorm. Zelf heb ik de voorkeur voor een highlighter poeder. Maar voor de zomer kan een vloeibare highlighter ook erg mooi zijn.

cleopatra's kiss kleuren

–  Sphinx – Poeder warm goudkleurig

– Delta – Vloeibaar warm goudkleurig

– Dynasty – Vloeibaar – neutraal

– Goddess – Poeder – neutraal rozekleurig

sleek cleopatra's kiss swatches

Van boven naar beneden:

Goddess

Dynasty

Delta

Sphinx

sleek sphinx highlighter

Sleek Sphinx highlighter

Goddess is vooral een geschikte kleur als je zongebruind bent straks of als je wat meer getint bent. Ik heb nu (nog) geen zongebruind huidje zoals je ziet. Doordat ik een hele lichte huid heb valt de poeder heel donker uit. Het pigment en de glans zijn prachtig, jammer dat het een donkere streep lijkt op mijn huid. Met deze producten creëerde ik een soortgelijk effect.

Sleek dynasty highlighter

Sleek Dynasty highlighter

Dynasty vond ik wat beter uitvallen op mijn huid. Ook deze is ietwat donker, maar de glans en het pigment mengen goed in mijn huid waardoor het geen donkere streep lijkt.

Sleek Delta highlighter

Sleek Delta highlighter

Delta is een vrij basic vloeibare highlighter. Deze vind ik erg mooi en staat denk ik iedereen wel. De substantie mengt makkelijk samen met de huid waardoor het niet plakkerig aanbrengt. Deze vind ik erg mooi.

Sleek Godess highlighter

Sleek Goddess highlighter

De naam geeft het al weg, deze highlighter ziet er goddelijk uit. Ik denk dat dit toch wel mijn favoriet is. Goddess heeft een mooie roze glans en is goed zichtbaar, wat natuurlijk ook belangrijk is.

achterkant sleek palette

Wat een pracht palette bracht Sleek weer uit. Alle 4 de tinten zijn enorm goed gepigmenteerd en mengen goed samen met de huid. De kleur Sphinx viel niet helemaal mooi uit op mijn huid, maar deze zal vast erg mooi staan als ik straks wat bruiner ben geworden door het zonnetje! Goddess en Delta zijn mijn favorieten. Ben jij net als ik gek op highlighters? Dan is dit zeker een palette waar je van zult genieten.

Prijs: 13,99 euro

Cleopatra’s Kiss highlighter palette

 

delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge