Schoenen die je standaard in je garderobe moet hebben naar mijn mening

onmisbare schoenen

Een mens heeft eigenlijk voor alles een soort gebruiksaanwijzing nodig. Tips waar iedereen van op de hoogte is, zo ook wat hoort er  nou eigenlijk in mijn schoenen garderobe? Welke schoenen zou een gemiddelde vrouw nou eigenlijk écht niet kunnen missen? Naar mijn mening moet iedereen standaard deze schoenen zeker hebben.

De sneaker

Als je deze schoen nog nooit gehad hebt omdat je echt netjes gekleed door het leven gaat zou er echt iets ontbreken aan je kledingkast. Deze schoenen zijn comfortabel, maken je outfit sportief en speels, maar laat je outfit nog steeds vrouwelijk zijn. Ik vind zelf Vans en Puma’s hele fijne schoenen. Vans zien er leuk uit en met een jeans en een leuk bloesje kun je deze sneaker prima combineren. Puma’s lopen lekker en laten je outfit erg sportief ogen. Hier vind je hoe je in de sale leuke sneakers scoort met korting.

De nette, maar comfortabele hak

De vrouwen die juist altijd sneakers dragen omdat ze hakken de meest oncomfortabele schoenen op aarde vinden moeten hier eens een kans aan geven. De comfortabele hak, hiermee bedoel ik een dikke blokhak onder een nette hak. Een soort stiletto, maar dan met een dikkere hak. Ik kocht een heel fijn en betaalbaar paar bij de Van Haren, maar ook de H&M heeft vaak leuke blokhak laarsjes.

schoenen

Laarsjes die altijd lekker zitten

Laarsjes zonder hak zijn ook echt onmisbare schoenen. Chelsea laarsjes kun je overal mee combineren, cowboylaarsjes, veterlaarzen of bikerboots ze behoren allemaal tot de ideale schoen. Ik heb zelf veterlaarsjes die heerlijk lopen en mijn outfit stoer laten ogen. Als ik niet weet welke schoen ik aan moet dan kies ik altijd voor mijn vertrouwde laarsjes.

[pzzwidget id=81791 height=300 width=300]

Loafers die de outfit netter maken

Als je wel netter door het leven wil omdat je bijvoorbeeld een formele baan hebt is de loafer een perfecte oplossing. Een platte schoen die niet zo truttig is als een ballerina. Loafers kun je heel chique krijgen, maar ook heel simpel. Ik heb echt leren loafers van DWRS label waar ik erg blij mee ben, maar ook H&M heeft standaard loafers in alle kleuren in haar assortiment.

Welke schoen is volgens jou onmisbaar?

Delen:

4 Reacties

  1. januari 20, 2018 / 1:05 pm

    Een mooi paar hakken en over the knee boots kunnen volgens mij niet missen in je schoencollectie. Leuk artikel!
    Liefs,
    Yara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge