Quarantaine podcasts om te luisteren als je alleen wandelt

quarantaine podcasts

Binnen blijven, is niet altijd even leuk. Dat snap ik heel erg goed. Ik heb namelijk zelf echt even frisse lucht nodig elke dag. Daarom wandel ik elke dag een uurtje onder het genot van een podcast. Ik wil graag wat leuke quarantaine podcasts met jullie delen om te luisteren als je je verveelt.

BOOS AntiCoronaDepressiePodcast

Deze podcast is echt heel erg leuk, eigenlijk precies wat je nodig hebt. Ik zocht quarantaine podcasts die praktische tips konden geven die echt over deze situatie gaan waar we nu in zitten. Tim heeft eerder 110 dagen thuis moeten zitten vanwege een zware hersenschudding, dus uit die ervaring kan hij veel tips geven. Zeker een aanrader.

Quarantaine podcasts: Jay Shetty

Dit is een podcast die ik nog niet zolang volg. Jay Shetty is echt de meester in mindset en meditatie. Hij houdt vaak live meditatie sessie’s op zijn Instagram en heeft hele nuttige podcasts. Ook interviewt hij hele interessante en belangrijke mensen waar je veel van opsteekt. Dus dit is ook zeker een aanrader.

Ted talks daily

Voor je dagelijkse dosis aan kennis, is dit een perfect podcast. Elke dag kaarten ze allerlei onderwerpen aan in de vorm van een Ted talk. Hierdoor heb je elke dag wel iets om naar te luisteren en een grote kans dat er iets bij zit dat jij interessant vindt.

Vallen en opstaan

Dit is een quarantaine proof podcast over ondernemingen. Met deze crisis voel je waarschijnlijk een dipje in je onderneming. En dan is vallen en opstaan een hele toepasselijke titel. Wellicht kan deze podcast je ondersteunen in de economische zorgen die je hebt voor je eigen onderneming of werk.

Universiteit van Nederland podcast

Om toch nog het idee te hebben dat je slimmer wordt zonder naar school te hoeven, is deze podcast ideaal voor jou. Hierin worden vragen beantwoord door wetenschappers. Daardoor leer jij weer wat en wellicht kan je het als bron voor een onderzoek gebruiken.

Welke quarantaine podcasts raad jij mij aan?


quarantaine podcasts
Delen:

2 Reacties

  1. maart 27, 2020 / 3:30 pm

    Ik ben nog helemaal nieuw in de wereld van Podcast.. maar thanks voor deze info, ik ga mezelf er eens in verdiepen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge