Planning 2019, leuke activiteiten om in het nieuwe jaar te doen

plannen 2019

Heb jij je planning voor 2019 al gemaakt? Vast niet, ik ook niet helemaal hoor. Maar ik heb wel een aantal leuke activiteiten op een lijstje gezet die ik wil gaan doen in 2019. En dit zijn eigenlijk allemaal activiteiten die je samen kunt gaan doen met vrienden of vriendinnen.

Een stedentrip

Wat ik volgend jaar graag aan mijn planning toevoeg is een stedentrip. Ik wil graag naar Londen en België, waarschijnlijk Brugge. Dit zijn twee kleine tripjes die ik eens in een weekend tussendoor wil gaan doen of in een kleinere vakantie. Dan ben je echt even weg van alle activiteiten en kan je ultiem genieten en relaxen. En het brengt je natuurlijk weer prachtige nieuwe herinneringen.

Een boottocht door een stad

Ook lijkt het me super leuk om eens een boottocht te doen door een stad. Ik weet alleen nog niet welke stad, je kan in vrijwel elke stad wel een boottocht doen. Ik vind het romantisch en je ziet wat meer van de stad in kwestie. Ook zie je soms plekken die je anders nooit zou zien als je bijvoorbeeld wandelend door de stad zou gaan.

Planning: Een dagje naar Maastricht

Op de een of andere manier ben ik super benieuwd naar Maastricht. Het schijnt een hele mooie stad te zijn die zeker het bezoeken waard is. In 2019 wil ik daarom graag eens een dagje of meer naar Maastricht om de stad te verkennen en om eens wat meer te zien van ons eigen land.

planning 2019

Naar een musical

Wat ik ook graag op mijn planning voor 2019 zet is: naar een musical gaan. Ik ben nog nooit van mijn leven naar een musical geweest. De Lion King lijkt me geweldig, maar ik wil ook nog eens naar Soldaat van Oranje. Het lijkt me sowieso heel erg geweldig om eens in het publiek te zitten van een musical.

Amsterdam Light Festival

In januari wil ik graag naar het Amsterdam Light Festival, dat is eigenlijk ook meteen een boottochtje door een stad. Maar dat boottochtje houd ik toch als een aparte activiteit. Het Amsterdam Light Festival is spectaculair en laat je allemaal kleine lichtshows zien in de grachten, prachtig als het donker is.

Eigen zeep maken bij DIY Soap in Amsterdam

Ten slotte wil ik graag mijn eigen zeep maken bij DIY Soap in Amsterdam. Dan weet je precies wat je in je product stopt en kun je helemaal kiezen hoe jij je zeep maakt. Waarschijnlijk zitten hier ook geen slechte stoffen in omdat je het helemaal naar eigen smaak maakt net als de gezichtscrème die ik zelf maakte.

Delen:

4 Reacties

 1. januari 4, 2019 / 7:25 am

  Leuke planning! Ik heb weinig op de planning staan en laat alles lekker op me afkomen. Net even anders dan voorgaande jaren…

  • januari 4, 2019 / 1:59 pm

   Jaa dat is natuurlijk ook een goede insteek om het even wat rustiger aan te doen, bedankt voor je reactie 🙂

 2. januari 4, 2019 / 8:48 pm

  Wat leuk dat je ook eigen zeep kan maken, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge