Perfecte producten die zorgen voor de perfecte glow en wenkbrauwen

Ik vond de perfecte producten en die moest ik gewoon met jullie delen. Jullie hebben al een aantal leuke reviews voorbij kunnen zien komen van wat moeilijk te verkrijgen merken. Meestal moet je ze dan bestellen, wat ik persoonlijk erg jammer vind. Er is een super leuk make-up winkeltje in Leiden waar je de mooiste make-up merken vindt. Zo ook de nieuwste L.A Girl Strobelite highlighters, in maar liefst 12 kleuren. Daarbij ook nog een prachtig wenkbrauwpotlood dat verkrijgbaar is in ontzettend veel kleuren.

highlighter 80 watt la girl


De verpakking is lekker groot en rond vormgegeven. Veel mooie gouden details waar ik weg van ben. Ook vind ik dat de gouden details echt bij het product passen. Een klassieke, luxe verpakking. Een perfecte verpakking voor perfecte producten.

highlighter kleur

Zoals ik al zei, er zijn letterlijk twaalf nieuwe kleuren. Variatie in koele/warme ondertonen maar ook voor donkere huidskleuren en lichte huidskleuren. Het was moeilijk kiezen voor mijn lichte huidje met gele ondertoon. Uiteindelijk was ik eruit en koos ik de kleur 80 Watt, een highlighter met een ietwat warme gouden tint, echt prachtig.

Wat vooral opviel aan nummer 80 Watt was de vorm van de poeder en de intensiteit. Het pigment is bij alle highlighters top. De highlighters verschillen wel in intensiteit, deze highlighter heeft een hele compacte vaste gouden glitter die echt voor een strobe effect zorgt. Ik werd meteen enthousiast van deze kleur. Ook waren er mooie donkere highlighter kleuren met roze tinten die me prachtig lijken bij de wat donkerdere getinte meiden.

geen highlighter aangebracht

Ik ben echt verliefd op de glow van deze highlighter. De highlighter is anders dan de highlighters die ik eerder in een review testte. Ik merk dat deze highlighter echt een strobe effect geeft. Bij normale poeder highlighters zie je meer een lichte glitter, bij deze zie je echt een glow. Niet alleen vanaf de zijkant of in het licht, ook vanaf de voorkant zoals je op de foto’s ziet. Dus niet alleen de jukbeenderen blinken eruit maar ook de neus, het wenkbrauw bot en de binnenste ooghoek. Ik vind het een fantastisch product en het geeft je look echt een feestelijk strobe effect net als dit sleek palette dat ik eerder in een review liet zien.

wenkbrauw potlood la girl

Ik koos het potlood in medium brown met een koele ondertoon. Ook bij de wenkbrauwpotloden was er veel variatie in kleur en ondertoon. Het potloodje heeft aan de ene kant een fijn potloodje en aan de andere kant een spoelie, superhandig.

potlood la girl
spoelie la girl
swatch la girl wenkbrauwpotlood

Ik vind het een perfecte kleur bij mijn wenkbrauwen. Echt fijn dat de variatie van kleur zo groot is want ik heb nog nooit een wenkbrauwpotlood geprobeerd die zo goed bij mijn eigen kleur en gezicht past. Het potloodje bracht soepel en fijn aan. Ik vind het een mooi effect hebben, dit zijn echt de perfecte producten om je wenkbrauwen en jukbeenderen te laten schitteren.

make-up look la girl

Mijn mening over de perfecte producten

Wat een prachtige producten zijn dit! Het wenkbrauwpotlood vult mijn wenkbrauwen op een subtiele, natuurlijke manier in. De highlighter geeft de meest mooie en bijzondere glow ooit. Beide producten zijn in onwijs veel kleuren verkrijgbaar en ook nog eens in een fysieke winkel & online! Ben jij opzoek naar een product met een bijzonder mooie glow dan is de nieuwe Strobelite highlighter van L.A Girl geschikt. Ben je opzoek naar een nieuw wenkbrauwpotlood in exact jouw kleur dan is het L.A Girl Shady Slim wenkbrauwpotlood wat je zoekt.

Prijs: Strobelite highlighter L.A Girl: 9,99 euro

          highlighter

          L.A Girl Shady Slim pencil: 5,95 euro

          wenkbrauwpotlood

Verkrijgbaar: Make up byTatou Leiden Haarlemmerstraat

Dit review is in samenwerking met Make up by Tatou

Delen:

2 Reacties

  1. oktober 30, 2017 / 5:17 pm

    Ik begrijp zeker je enthousiaste blogpost: mooie producten voor een schappelijke prijs. Vooral de gouden toon in de highlighter vind ik mooi.

    • oktober 30, 2017 / 6:07 pm

      Bedankt! Jaa ik vind inderdaad die lichte gouden toon zo ontzettend mooi, zag dat deze highlighters nu in de sale zijn bij de Boozyshop, tip 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge