Over mij

 

Het ontstaan van mijn blog

Mijn blog ontstond in 2013, ik was als meisje altijd ontzettend gefascineerd door bloggers. Een site die er zo prachtig uitziet en je eigen foto’s maken met daarbij het geven van je mening, een geweldig idee. Ik ging er meteen mee aan de slag als 13-jarig meisje. De passie bleef groeien en ik streefde direct naar succes en om het steeds beter te gaan doen. In 2015 begon ik het serieuzer te nemen en schaftte ik een domeinnaam aan om het serieuzer aan te gaan pakken. Momenteel (18 jaar) pak ik het nóg serieuzer aan dan dat ik al deed. Ik heb mijn blog overgezet op WordPress en alles ingericht naar mijn wens.

Doel van mijn blog

Tot op de dag van vandaag blog ik actief over; bloggen, tips, fashion en beauty. Hiermee wil ik bezoekers informeren en inspireren. Welk product moet ik kopen en waarom? Hoe kan ik deze features ook op mijn blog krijgen? Hoe combineer ik dit specifieke kledingstuk? Ik beantwoord het liefst al de vragen.

Mijn studie

Momenteel zit ik in mijn examenjaar van de studie media & redactie. Een studie met fotografie, journalistiek, coderen, talen, grafische vormgeving en alles waar mijn hartje sneller van gaat kloppen.

Meer over mij

Ik ben geboren in België en heb daar tot mijn 9e jaar gewoond. Na in België gewoond te hebben verhuisde ik naar Friesland waar ik 5 jaar gewoond heb. Nu woon ik in Zuid-Holland, lekker centraal en daar zal ik blijven wonen.

Veel liefde en passie,

Laura Mariska de Graaf