class="page-template-default page page-id-2 0f2360baf5">

Over mij

over mij

Het ontstaan van mijn blog

Mijn blog ontstond in 2013, ik was als meisje altijd ontzettend gefascineerd door bloggers. Een site die er zo prachtig uitziet en je eigen foto’s maken met daarbij het geven van je mening, een geweldig idee. Ik ging er meteen mee aan de slag als 13-jarig meisje. De passie bleef groeien en ik streefde direct naar succes en om het steeds beter te gaan doen. In 2015 begon ik het serieuzer te nemen en schaftte ik een domeinnaam aan om het serieuzer aan te gaan pakken. Momenteel (19 jaar) pak ik het nóg serieuzer aan dan dat ik al deed. Ik heb mijn blog overgezet op WordPress en alles ingericht naar mijn wens.

Doel van mijn blog

Het doel van mijn blog is door de jaren erg veranderd. Ik blijf mezelf ontwikkelen en ik merk dat ik veel leer hiervan. Ik wil daarom jullie lezers ook graag stimuleren om je verder te ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn. En dat begint van binnen en werk je naar buiten af. Daarmee bedoel ik te zeggen dat ik ook schrijf en informeer over duurzaamheid in alle vormen. Minimalisme heeft me enorm geïnspireerd en wil ik graag aan iedereen mee geven.

Mijn studie

Momenteel zit ik in mijn eerste jaar van de studie communicatie HBO. Deze studie gaat nog 4 jaar duren, ik ben van plan deze opleiding af te ronden en iets in de media te gaan doen.

Meer over mij

Ik ben geboren in België en heb daar tot mijn 9e jaar gewoond. Na in België gewoond te hebben verhuisde ik naar Friesland waar ik 5 jaar gewoond heb. Nu woon ik in Zuid-Holland, lekker centraal en daar zal ik blijven wonen.

Veel liefde en passie,

Laura Mariska de Graaf