Over mij

Het ontstaan van mijn blog

Mijn blog ontstond in 2013, ik was als meisje altijd ontzettend gefascineerd door bloggers. Een eigen site die er zo prachtig uitziet en je eigen foto’s maken met daarbij het geven van je mening, een geweldig idee. Ik ging er meteen mee aan de slag als 13-jarig meisje. Ik hield altijd al van schrijven, foto’s maken en mijn zegje had ik ook altijd wel paraat. Zo gezegd, zo gedaan en nu is het uitgegroeid tot een soort side-hustle zoals ze dat noemen. Het is iets geworden dat bij mij past en waar ik graag veel tijd aan besteed.

Over mij

Mijn naam is Laura Mariska de Graaf, vandaar de naam LauraMariska. Ik studeer momenteel communicatie, een studie waarin ik mijn passie’s kwijt kan en veel leer. Het leuke vind ik, dat ik de kennis die ik uit mijn studie op doe meteen in mijn dagelijkse leven toe kan passen. Ik ben altijd al heel ondernemend geweest en ik vind het leuk om dat te verwerken in mijn blog. Daarnaast ben ik freelancer in de social media branche en help ik de voedselbank vrijwilliger bij alles omtrent sociale media en communicatie.

Doel van mijn blog

Het doel van mijn blog is door de jaren erg veranderd. Ik blijf mezelf ontwikkelen en ik merk dat dit heel leerzaam is. Ik wil daarom jullie lezers ook graag stimuleren om verder te ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn. Ik inspireer jullie daar graag mee en ik hoop dat jullie net als ik daardoor groeien en dat je jezelf blijft ontwikkelen. Ik spreek op deze blog uit eigen ervaring en persoonlijk speelt het geloof daarin een grote rol.

Veel liefde en passie,

Laura Mariska de Graaf