Over mij

over mij

Het ontstaan van mijn blog

Mijn blog ontstond in 2013, ik was als meisje altijd ontzettend gefascineerd door bloggers. Een site die er zo prachtig uitziet en je eigen foto’s maken met daarbij het geven van je mening, een geweldig idee. Ik ging er meteen mee aan de slag als 13-jarig meisje.

Doel van mijn blog

Het doel van mijn blog is door de jaren erg veranderd. Ik blijf mezelf ontwikkelen en ik merk dat ik veel leer hiervan. Ik wil daarom jullie lezers ook graag stimuleren om verder te ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn. Minimalisme en duurzaamheid spelen een grote rol op mijn blog, ik inspireer jullie daar graag mee en ik hoop dat jullie net als ik daardoor groeien en ontwikkelen.

Mijn studie

Momenteel zit ik in mijn eerste jaar van de studie communicatie HBO. Deze studie gaat nog 4 jaar duren, ik ben van plan deze opleiding af te ronden en iets in de media te gaan doen.

Meer over mij

Ik ben geboren in België en heb daar tot mijn 9e jaar gewoond. Na in België gewoond te hebben verhuisde ik naar Friesland waar ik 5 jaar gewoond heb. Nu woon ik in Zuid-Holland, lekker centraal en daar zal ik blijven wonen. Verder sluiten mijn hobby’s vrijwel allemaal aan op mijn eigen blog, ik ben ondernemend, ik hou van schrijven en lezen en praten behoort ook tot de dingen die ik graag doe. Bovenal ben ik groot voorstander van nieuwe dingen leren.

Veel liefde en passie,

Laura Mariska de Graaf