OTTO een webshop met beauty, fashion en lifestyle

otto

OTTO is een hele leuke webshop, ik word er altijd vrolijk van. En niet alleen omdat ze prachtige items verkopen, maar vooral omdat de webshop zo veelzijdig is. Je kunt kiezen voor een nieuw parfum, maar bijvoorbeeld ook een telefoon. Hoe gaaf is dat, je kunt zelf kiezen in welke categorie je shopt.

Sportkleding en alles wat daarbij hoort

otto

Ook voor sporters is OTTO een ideale plek om te shoppen. Ik kocht een mooi sportshirt van OnlyPlay, het sportmerk van Only. Ik vond de tekst wel mooi en motiverend en ben gelijk meer gaan sporten door goede sportkleding te hebben. Dus dat is zeker een tip, investeer in sportkleding en je zult zien dat je vanzelf meer gaat sporten. Als je liever niet naar de sportschool gaat kun je zelfs apparatuur kopen voor thuis.

Richt je kamer mooi in met heel veel keuze

otto

Ook kun je heel mooi interieur kopen voor in je blogkantoor als je die hebt en ander voor in je slaapkamer. Ze hebben heel veel leuke Pinterest look-a-like items die prachtig zijn om je interieur mee op te pimpen. Heel erg Scandinavische stijlen hebben ze, maar ook andere stijlen voor als je daar niet zo van houdt. Ik schreef eerder een artikel over nog meer interieuritems die perfect zijn voor je blogkantoor.

Een nieuwe outfit bij OTTO.nl

Otto Fashion

Otto Fashion items ontvangen

Ik bestelde twee broeken beide van Vero Moda, ik houd echt ontzettend van het merk Vero Moda. Een highwaisted jeans, hij zit écht lekker hoog en hij valt mooi. De pantalon met de streep aan de zijkant is ongetwijfeld een favoriet ondanks dat maatje M toch iets te groot bleek te zijn, maar er kan een riempje omheen. Ook hebben ze heel veel mooie sneakers zoals Puma’s, deze sneakers lopen zo lekker ik raad ze van harte aan.

In welke categorie shop jij het liefst?

Delen:

5 Reacties

 1. april 5, 2018 / 3:11 pm

  Leuk om te lezen! Lijkt me een fijne & handige webshop.
  Liefs,
  Yara

 2. april 9, 2018 / 1:50 pm

  Wat leuk, ik kende deze webshop helemaal niet!

 3. Michelle
  mei 23, 2019 / 6:26 am

  Een hele leuke blog! Ik koop ook regelmatig bij Otto. Ik heb er alleen nog nooit meubels gekocht. Misschien moet ik daar ook eens naar kijken.
  Ik gebruik heel vaak kortingscodes voor Otto: https://www.e-kortingscode.nl/otto/ Is echt super handing! Ook voor andere merken kan het.
  Ik hoop dat de lezers hier wat aan hebben. Nu ga ik nog even verder over je blog scrollen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge