Zomer kleding items die je moet hebben in je garderobe op een rijtje

zomer OTTO

Help een nieuw seizoen, dat betekent ook zomerse outfits. Toen ik toevallig op de site van OTTO keek kwam ik de perfecte zomer items tegen. Die shorts in de kast zijn te klein en die zomerse shirts die je nog hebt zien er niet meer uit. Tijd voor een nieuwe shopsessie voor de perfecte zomer garderobe.

Het perfecte zomerse jurkje

Je kent het vast wel, na het dragen van die strakke shorts zijn je dijen niet meer zo blij. Om je dijen even hun vrije gang te laten gaan is een jurkje de perfecte optie. OTTO heeft een heel leuk omslagjurkje dat niet te warm, maar ook zeker niet te koud is voor in de zon. Door de lange mouwen ben je toch nog een beetje bedekt voor als je bijvoorbeeld netjes gekleed moet gaan. De stipjes maken het een geweldig zomers jurkje en ik ben er helemaal weg van.

Sneakers die je outfit afmaken deze zomer

Sneakers zijn altijd de beste optie als je het mij vraagt. In de zomer ga je veel wandelen langs het strand, haal je af en toe een ijsje en ben je veel actiever buiten dan in de winter. Sneakers zijn makkelijk aan en uit te trekken en ondersteunen je voeten goed voor de lange zomerse wandelingen. Deze rode Converse zien er zo leuk uit onder een lichte short/jeans en zouden zelfs leuk onder het zomerse jurkje staan. Check deze te gekke webshop die je waarschijnlijk nog niet kent voor meer perfecte items.

zomer

Tops voor boven je jeans die niet te warm zijn

Deze twee tops zijn perfect. De ene heeft een bohemian uitstraling en schreeuwt meteen zomer als je hem draagt. De witte top is wat meer neutraal en kan overal mee gecombineerd worden. Dit zijn twee tops die deze zomer zeker in je garderobe aanwezig moeten zijn. Ook zijn ze wit waardoor je bruine tintje wat sneller opvalt ook al ben je zelf ook nog een melkfles, ideaal toch?
Accessoires die niet mogen missen in je zomer garderobe

Je bent iets vergeten, maar je komt er maar niet achter wat dat nou is. Ik help je uit de brand, het zijn natuurlijk accessoires. Je bent vergeten je zonnebril aan te schaffen! Wist je dat je na 2 jaar je zonnebril moet vervangen? De uv weerkaatsing in de glazen neemt af na 2 jaar en je zonnebril beschermt je daardoor niet meer goed tegen de uv-stralen. Kijk dus maar even rond voor je nieuwe perfecte zonnebril én een hoedje of een pet is ook altijd handig om zonnesteken te voorkomen.

 

Wat is volgens jou niet te missen in je garderobe deze zomer?

Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge