Netflix series die je nog niet kent en deze feestdagen kunt gaan kijken

netflix series feestdagen

Deze maanden zijn stiekem gewoon bedoeld om series te kijken en tijd voor jezelf te nemen. Maak een lekkere kop chocomelk met marshmallows zoals hierboven en ga lekker series kijken tot je het zat bent. Dat zal je zeker lukken met dit lijstje met series die je waarschijnlijk niet overal voorbij ziet komen.

Gypsy Netflix Original

Deze serie keek ik een tijdje geleden in een paar weken uit. Ik vond het zo ontzettend spannend en niet alles ging als gepland en zoals je het verwacht. Het gaat over een psychologe (Jean) en ze heeft elke dag wel patiënten die hun verhaal bij haar doen. Jean kan zich alleen niet weerhouden om zich te gaan bemoeien met hun levens. En dan gebeuren er zoveel dingen doordat ze zich met hun levens gaat bemoeien. Ondertussen loopt hierdoor haar huwelijk een beetje in de soep… Echt heel spannend!


Between Netflix Original

Between is een leuke serie en trok me aan door de actrice Jeanette Mc Curdy die we allemaal kennen van andere series zoals I Carly en later ook Sam & Cat. Het gaat over een virus dat alleen in dit dorp plaatsvindt en het heeft te maken met je leeftijd. Er overlijden steeds meer mensen uit het dorp en ze kunnen maar niet achter de oorzaak komen. Ondertussen is ze ook nog zwanger en alles wordt ontzettend spannend.

3% Netflix Original

Deze serie is gemaakt met allerlei Spaanse acteurs, het is dus Engels ingesproken, maar ik heb me daaraan niet gestoord. Het gaat over een cultuur waarin je zodra je 18 wordt naar een testfabriek moet en daar allemaal testen moet gaan doen, spannende, confronterende en manipulatieve testen. Maar 3% haalt deze testen en behoort tot de 3% en mag verder, maar wat houdt dit nou in achteraf?

Orphan Black Netflix Original

Een hele humoristische, spannende, maar ook fascinerende serie. Sarah komt bij het stelen van de identiteit van een meisje erachter dat ze een clone is. Zo blijken er nog veel meer klonen te bestaan en zijn ze allemaal gewild door artsen en mensen die hier misbruik van willen maken. Het leuke is dat al deze klonen geacteerd worden door dezelfde actrice en dat ze heel verschillend zijn.

netflix die je nog niet kent

The Mist Serie

Dit is een vrij nieuwe serie op netflix gebaseerd op het verhaal van Stephen King’s novel. Het gaat om een mist die ineens optrekt en er gebeuren mega rare dingen in deze mist. Er overlijden mensen, mensen veranderen in gekke wezens en niet iedereen is te vertrouwen. Want wie weet van de oorzaak van deze mist af?

Nog meer series kijken die je niet kent. Ik maakte nog een lijstje met onbekende Netflix series om te gaan kijken.

Delen:

16 Reacties

 1. november 13, 2017 / 8:58 am

  Leuk lijstje, ik ken ze allemaal al hihi. Vooral Orphan black is wel een bekende. 3% heb ik ook in 1 zucht uit gekeken.

 2. november 13, 2017 / 9:33 am

  Met Between ben ik ooit eens begonnen, maar ik ben daar (merk ik nu) ergens afgehaakt. Misschien toch maar weer eens proberen! 3% vond ik niet zoveel aan, daar redde ik niet eens de eerste aflevering, haha. Orphan Black heb ik helemaal uitgekeken, dat was echt een favoriete serie van me!

  • november 13, 2017 / 12:55 pm

   Wat grappig dat jij 3% niks vond, ik vond het geweldig en spannend! Orphan Black moet ik nog afkijken 🙂

 3. november 13, 2017 / 12:05 pm

  Ben wel erg benieuwd naar Gypsy eigenlijk! Ga ‘m zo gelijk even opzoeken op IMDB. 🙂 Van Orphan Black heb ik ooit de eerste aflevering gezien en daarna nooit verder gekeken. Moet ik toch maar eens gaan doen dan!

  • november 13, 2017 / 12:55 pm

   Jaaaa! Leuk dat je t gaat kijken, ben benieuwd wat je ervan vindt!

 4. november 14, 2017 / 10:22 pm

  Huh, is The Mist niet een film? Die klinkt hetzelfde in ieder geval! En chill om weer wat serie inspiratie te krijgen!

  • november 15, 2017 / 8:03 am

   Het is volgens mij ook een film, maar dit is een serie. Hij is zooooo leuk 🙂

 5. november 21, 2017 / 8:25 am

  Thanks! Ik kijk nu Apartment 23, ook wel grappig

 6. november 22, 2017 / 1:18 am

  Ik vond de mist Okay. Keek lekker weg maar dat ik heel spannend vond ofzo niet.

  • november 22, 2017 / 8:01 am

   Ik vond het juist echt een leuke serie, ik was echt heel enthousiast vond het heel spannend hihi

 7. november 22, 2017 / 7:00 am

  Wat leuk! Ik kende ze allemaal nog niet behalve Orphan Black. Thanks voor de tips!

  • november 22, 2017 / 8:01 am

   Ah dan zitten hier zeker wat leuke series bij! Veel plezier met kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge