November to do lijstje voor de koudere dagen

november to do

Zodra een nieuwe maand is aangebroken, krijg ik weer frisse energie. Een nieuwe maand brengt weer nieuwe mogelijkheden en activiteiten met zich mee. Daarom heb ik weer een leuk november to do lijstje samengesteld voor deze maand.

November to do lijstje: Naar een tuincentrum

Tuincentra zijn altijd prachtig rond deze tijd van het jaar. Je vindt al de mooiste kerstversieringen en meestal hebben ze de leukste kersthoekjes ingericht. Ik heb weer zin in nieuwe planten en warme decoratie voor de koudere dagen, decoratie die past bij mijn nieuw geverfde rode muur.

Bak een pumpkin pie

Ik wil echt meer gaan bakken. Ik vind het leuk om te doen en nog leuker om te proeven en uit te delen aan anderen. Dit jaar wil ik heel graag een pumpkin pie maken. Ik zie het heel weinig in Nederland, maar als ik naar bijvoorbeeld Friends kijk en daar een pumpkin pie zie, denk ik: dat kan ik ook!

Kerstfilms kijken op Netflix

Dit jaar komen er maar liefst 6 verschillende kerstfilms op Netflix. Ik keek al eentje Holiday in the wild heette die. Een heerlijke kerstfilm om bij weg te zwijmelen. Ik krijg altijd een heel warm gevoel ervan en ik leef dan vanaf november al toe naar kerst.

November to do: Bezoek een museum

In mijn bucketlist voor 2020 heb ik het al genoemd, maar ik noem het toch ook hier nog even. Ik wil nog heel graag een aantal musea bezoeken. Bijvoorbeeld beeld en geluid in Hilversum lijkt me heel leuk. Maar zoek vooral een museum uit dat bij jou en je interesses past.

Leuke post? Deel hem op Pinterest!

november to do

Wat staat er op jouw november lijstje?

Delen:

2 Reacties

  1. november 8, 2019 / 8:33 am

    Jaaa ik wilde al een Pumpkin Pie gaan bakken! Die zijn echt zoooo lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge