Nieuwe skincare voor het nieuwe jaar van dr.Hauschka

nieuwe skincare

Dr.Hauschka heeft een nieuwe skincare lijn. Skincare is heel belangrijk, onze huid is het grootste orgaan dat een mens bezit. Dat orgaan moet dus ook goed verzorgd worden. Ik laat jullie alles over deze nieuwe skincare lijn weten.

nieuwe skincare

In de nieuwe lijn zijn heel veel verschillende handige producten te vinden. Alles om je gezicht mee te reinigen en hydrateren. In de winter heeft onze huid extra voeding nodig en daar zullen deze producten zeker voor zorgen.

Mooi en gezond
Mooi en gezond

Nieuwe skincare: oogmake-up remover

nieuwe skincare

Deze nieuwe skincare oogmake-up remover is 100% natuurlijk en dierproefvrij, hoe fijn is dat! Er zit onder andere rozenwater en venkel in. Je schudt het product eerst goed en daarna breng je het net als een normale remover aan op een (duurzaam) wattenschijfje. Ook geschikt voor waterproof mascara, top.

Prijs: 22,95 euro

Vanaf 17 januari 2019 verkrijgbaar

Dr.Hauschka Reinigingsmelk

nieuwe skincare

De rest van de nieuwe skincare zit al in hun assortiment, maar is ook zeker goed om kennis mee te maken. Een heerlijke gezichtsreiniger die wat milder is in gebruik. In dit product zit onder andere jojoba-olie, amandelolie en wondklaver. Natuurlijk en voedende ingrediënten voor de huid.

Prijs: 22,95 euro

Reinigingscrème voor de droge huid

nieuwe skincare

Ook heeft Dr.Hauschka een reinigingscrème voor de extra droge huid die extra voeding nodig heeft. Deze reinigingscrème dient gemengd te worden met water en kan je met lauw water weer verwijderen.

Prijs: 13,50 euro

Gezichtslotion

nieuwe skincare

De gezichtslotion zorgt voor het versterken van je huid en de vitalisering van je huid. Ook stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid. De lotion is geschikt voor de normale tot gevoelige huid.

Prijs: 23,50 euro

Wat een prachtige Dr.Hauschka producten zeg. De flacons zijn prachtig en ik ben super blij dat ze met een 100% natuurlijke oogmake-up remover uit zijn gekomen.

Over welk product ben jij het meest enthousiast?

Delen:

2 Reacties

  1. januari 15, 2019 / 2:02 pm

    De flacons zijn inderdaad erg mooi! De producten kende ik nog niet, maar het klinkt erg fijn. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge