Nieuwe Netflix series die ik heb gekeken en zeker het kijken waard vind

 

nieuwe netflix series

 

Yes, het is weer tijd voor een nieuw lijstje met Netflix series om te kijken. Niet zomaar Netflix series, nee, dit keer relatief nieuwe Netflix series die nog maar net op Netflix staan! Ik heb al deze series gezien en dus kan ik mijn oordeel goed vellen, ik ben benieuwd welke jij gaat kijken!

 

 

Glitch

Glitch keek ik in een week uit, wat een spannende serie zeg. Het gaat over mensen die uit hun graf tevoorschijn komen. Het klinkt een beetje occult, dat is het misschien ook wel, maar het is wel heel spannend en je leert de personages goed kennen. Sommige mensen komen namelijk pas na wel héél veel jaren weer uit de dood… Zeker een aanrader als je van spannende series houdt die misschien een beetje aan de gekke en fictieve kant zijn. Net als deze spannende series zeker het proberen waard.


 

 

The Sinner

Deze serie ging ik kijken op aanraden van mensen en omdat hij ook deel uit maakt van net nieuwe Netflix series. Ik kende Jessica Biel al uit de vroegere serie 7th heaven, een hele leuke serie over een gezin waar zij bij hoort. The Sinner is een iets minder leuke serie (het verhaal dan), het gaat erover dat Cora iemand plotseling doodt, ze snapt zelf ook niet waarom, maar de detective die het onderzoekt helpt haar tot het vinden van de oorzaak. En dan komt ze eindelijk achter de oorzaak van de doodslag op het strand.

She’s gotta have it nieuwe netflix series

Deze serie klikte ik aan door de aanlokkelijke banner op Netflix, hij stond er echt pas net op! Het is een vreemde, grappige en boeiende serie. Het gaat over Nola Darling, ze heeft niet één, maar drie vriendjes, althans partners waar ze de liefde mee bedrijft. Ze houdt niet van verbondenheid en dat weten deze drie mannen maar al te goed. Daarnaast is ze kunstenares en gaat het niet altijd even goed door deze ingewikkelde relaties. Je leert haar als persoon goed kennen en ik vind het tot nu toe een leuke serie, zeker het kijken waard.

 

 

Atypical

Atypical gaat over een typisch iemand, namelijk Sam, hij is autistisch en gaat op ontdekking. Zijn psycholoog helpt hem met het vinden van de perfecte vriendin. Hij vindt alles heel lastig en doordat hij autistisch is kun je soms ook heel erg met deze serie lachen. Zou hij zijn ware liefde vinden? In dit lijstje noemde ik ook een aantal leuke en onbekendere series om te kijken.

 

 

The Confession Tapes

The Confession Tapes zijn zoals de naam zegt allerlei bekentenissen die op tape opgenomen zijn en gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. Het gaat over misdaden die onderzocht worden en veroorzaakt zijn door bepaalde mensen. Echter worden de verkeerde mensen beschuldigd en beginnen ze er zelf in te geloven na 10 uur verhoor inclusief manipulatie en vals bewijs. Elke aflevering gaat over een andere zaak die behandeld is geweest, het is altijd maar de vraag of het goed komt of niet. Het voelt heel echt omdat de tapes ook echt afgespeeld worden en de toen betrokkenen geven hun meningen en leggen de situatie uit. Erg spannend!

netflix

Welke ga jij kijken?

Films en series
Films en series
Delen:

18 Reacties

 1. november 25, 2017 / 11:51 am

  Leuk artikel, ik heb de serie The Sinner in een paar dagen uitgekeken. Echt een absurd en spannend verhaal. Atypical is ook een leuke serie, de personages zijn heel goed neergezet. The Confessions Tapes wil ik graag gaan kijken! How To Make A Murderer vond ik ook heel bizar en dat zal bij deze serie denk ik niet anders zijn. De andere series ken ik nog niet, thanks voor de tips!

  • november 25, 2017 / 12:21 pm

   Thanks voor je leuke reactie Lana, Oeh ik ga eens naar die serie kijken die jij noemde. Ja inderdaad de personages van Atypical zijn zo leuk neergezet. Ben benieuwd welke series jij gaat kijken!

 2. november 25, 2017 / 3:13 pm

  Ik ben zelf wel benieuwd geworden naar ‘she’s gotta have it’, ik heb hier laatst ook een banner van gezien.
  liefs,
  Yara

 3. november 25, 2017 / 5:08 pm

  Ik ha van het weekend aan the sinner beginnen. Heb er al veel mensen over gehoord, ben benieuwd!

 4. november 26, 2017 / 10:06 am

  Atypical kwam ik een tijd geleden al ergens tegen en leek mij toen al een leuke serie. Goed dat ik hem nu weer tegenkom hier, want ik was alweer vergeten dat ik deze nog wil zien haha. Binnenkort maar aan beginnen! πŸ˜€

 5. november 26, 2017 / 8:16 pm

  Ik hoorde van verschilelnde dat de the sinner echt een beetje horror is?!?!?! Ik hou daar echt niet van! haha het klinkt wel echt als een heel spannend verhaal!

  liefs

  • november 27, 2017 / 8:11 am

   Ik vond het wel meevallen, wel spannend, maar horror zou ik het zeker niet noemen πŸ™‚

 6. november 27, 2017 / 1:21 pm

  Oooh Glitch hebben we echt in drie avonden uitgekeken. Wat was dat spannend! De andere titels staan ook nog op het must-see lijstje!

  • november 27, 2017 / 1:29 pm

   Jaa Glitch was inderdaad in één avond uitgekeken! Ben benieuwd welke serie je als eerst gaat kijken uit mijn lijstje πŸ™‚ X

 7. november 28, 2017 / 11:00 am

  the sinner heb ik in 1 weekend uitgekeken die vond ik echt goed! de rest ken ik nog niet

 8. december 2, 2017 / 5:23 pm

  Ik ga denk ik β€œShe’s Gotta Have It” eens proberen. Ben nieuwsgierig geworden.

 9. januari 3, 2018 / 8:51 am

  Toevallig heb ik net ook een artikel over mijn favoriete Netflix serie gepubliceerd, maar deze series kende ik nog niet. Goede tips!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge