Nieuwe natuurlijke merken waarmee jullie als eerste kennis maken

nieuwe natuurlijke merken

Afgelopen week was ik op bezoek bij een persbureau en zij lieten me allerlei producten van nieuwe natuurlijke merken zien. Ik vertel jullie graag meer over deze nieuwe opkomende natuurlijke verzorgingsmerken.

Kazidomi

nieuwe natuurlijke merken
nieuwe natuurlijke merken
nieuwe natuurlijke merken

Kazidomi is een nieuw merk dat alleen online verkrijgbaar is. Ze hebben meer dan 2.000 producten en ze komen pas in de webshop als ze natuurlijk/gerecycled/dierproefvrij zijn. Ik vond dit een heel leuk concept en ze hebben heel veel mooie natuurlijke merken die ik nog niet kende én die betaalbaar zijn! Zeker het kijken waard als je nog opzoek bent naar goede natuurlijke merken.

Nieuwe natuurlijke merken: Ben&Anna

nieuwe natuurlijke merken
nieuwe natuurlijke merken

Ben & Anna vond ik ook een heel leuk en authentiek merk. We spraken met degene die de deo’s ook echt gemaakt heeft en hij kon ons echt alles vertellen. Heb je last van veel zweet of snel geurend zweet, dan is dit de ideale deo. De verpakkingen zijn van gerecycled papier gemaakt en de deo is gemaakt van baking soda, shea boter om de crème textuur te verkrijgen en nog allerlei andere 100% natuurlijke ingrediënten. De baking soda zorgt ervoor dat alle bacteriën gedood worden onder je oksel en daardoor kan zweet niet eens ontstaan, dit is een heel ander idee dan al die deo bussen die alleen maar aluminium en alcohol met een geurtje onder je oksel spuiten. Ook hebben ze best lekkere en veel geurtjes, ze liggen gewoon in de Etos en de Tuinen. Ook liet hij ons weten dat ze binnenkort met nog meer 100% natuurlijke producten komen!

nieuwe natuurlijke merken
nieuwe natuurlijke merken

Skoon

Skoon is een net bestaand merk. Zij hebben konjac sponsjes die ook 100% van een natuurlijk oorsprong zijn, de verpakkingen zijn gerecycled en ze hebben voor elk huidtype een andere spons. Ook hebben ze een speciaal washandje waarmee je je gezicht kan reinigen, door de bijzondere stofsoort heb je alleen water nodig en doet het washandje de rest van het werk. Ideaal! En natuurlijk ook zero-waste proof.

Wat een leuke kennismaking was dit met al deze prachtige nieuwe natuurlijke merken. Ik ben razend enthousiast en ik hoop dat ik jullie wat meer kennis bijgebracht heb met deze nieuwe merken.

Over welk merk ben jij het meest enthousiast?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge