Nieuw jaar = tijd voor een nieuwe achtergrond 8 x toffe iPhone achtergronden

nieuwe achtergrond

Ik houd van het veranderen van de achtergrond van mijn iPhone. Ik doe dat bijna elke maand wel en ik kan me voorstellen dat ook jij dat graag doet. Deze 8 toffe achtergronden mag je zeker niet over het hoofd zien.

Een nieuwe achtergrond voor iedereen

Hieronder mijn waanzinnige achtergrond keuzes. Ik heb van alles in petto voor jullie. Ik heb een beetje een balans gevonden tussen druk en rustig. Als je wat meer simplistisch bent is een rustige quote echt een achtergrond voor jou. Maar als je net als ik van gekke achtergronden houdt dan heb ik ook hele gave gevonden.

nieuwe achtergrond

1 / 2 / 3/ 4

De eerste achtergronden vielen me heel erg op naast de quote. Ik vond dat een ietwat simpelere achtergrond ook ertussen hoorde. Daarnaast vond ik de stipjes en de sterren waanzinnig mooi, wel winters, maar ik vond de achtergronden te mooi om niet toe te voegen. En de tijgers zijn bijzonder, je moet ervan houden, maar ik vind het geweldig.

nieuwe achtergrond

 5 / 6 / 7 / 8

Natuurlijk moet er ook een pastel achtergrond zijn tussen deze toffe nieuwe achtergrond keuzes. Ik vind dat we ook daar aandacht aan moeten besteden omdat we toeleven naar het voorjaar. Het voorjaar doet mij altijd meteen denken aan zachte kleuren en vooral pastel. De sterretjes kunnen wat winters ogen, maar dat maakt ze niet minder mooi. De golven zijn ook pastel met waterverf en kunnen het hele voorjaar door tot de zomer, voor als je geen zin hebt om je achtergrond weer te veranderen. Ook de zwemmende figuren doen de zomer niet te kort.

[pzzwidget id=97121 height=300 width=300]

Mijn favorieten die ik zelf ga gebruiken als nieuwe achtergrond zijn: nummer 1,4 en 2. Ik twijfel nog heel erg en ik ben best benieuwd welke het gaat worden. Zo, je kunt nu deze maand met een gerust hart een nieuwe achtergrond uitkiezen en instellen.

Welke achtergrond kies jij?

Delen:

8 Reacties

  1. januari 15, 2018 / 9:29 am

    Leuke achtergrondjes! Ik vind die met die sterretjes erg leuk!

  2. januari 15, 2018 / 9:10 pm

    Zelf zou ik voor 3 of 7 gaan, ik vind de rest persoonlijk wat te druk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge