Netflix series die je echt gezien moet hebben, maar die je nog niet kent

netflix serie's die je moet kijken

Sinds je afleveringen kunt downloaden op Netflix en zonder wifi kunt kijken, kijk ik snel en makkelijk Netflix onderweg naar stage of iets anders. Ik heb dan ook heel veel serie’s gekeken en kijk er meestal 5 tegelijk. Je kunt me bijna wel een Netflix expert noemen. Daarom ga ik in dit artikel ook even de expert uithangen.

https://www.youtube.com/embed/ehA27oeuf_o

Grimm

Dit is de serie die ik op het moment aan het kijken ben. Ik ben nog maar in seizoen 2 en de serie heeft in totaal 4 seizoenen. Ik vind het een hele leuke serie. Het gaat om allerlei karakters, niet per se sprookjes karakters, maar wesen zoals het in de serie genoemd wordt. Meer fantasie wezens. En het zijn eigenlijk allemaal moorden die opgelost worden door Nick, Nick is een Grimm ook een soort karakter, maar hij ziet er normaal uit en kan alle karakters zien. Het is dus spannend en ondertussen spelen zich ook normale verhalen af. Erg leuk als je van fantasie houdt. Naast Netflix zijn er nog veel meer ultieme herfst dingen die je moet hebben natuurlijk.


https://www.youtube.com/embed/h8Hfph2wXIY

 


New Girl

Dit is echt een serie als je van humor houdt en niet zo zeer van een echte verhaallijn. Er zit wel een soort vage verhaallijn in, maar elke aflevering gaat ergens anders over. Het gaat om Jess, een single vrouw in de 20 die lekker haar leven lijdt. Ze gaat bij haar ex weg en komt terecht in een huis vol mannen. Het is heel hilarisch om te zien hoe de mannen en Jess hiermee omgaan.

https://www.youtube.com/embed/XWxyRG_tckY

Stranger Things Netflix original

Deze serie wordt zowat overal aangeraden. Ik begon hem al te kijken voordat ik erover had gelezen. Het is echt een hele spannende en leuke serie. Het gaat om een soort buitenaards wezen dat alleen een jongetje kan zien, niemand weet dat want het jongetje die dat kan is tegelijkertijd ook verdwenen. Daarnaast is er nog een meisje dat als een testpersoon wordt gebruikt door degene die hier achter zit. Heel spannend, meer ga ik niet verklappen. Het tweede seizoen komt 27 oktober op Netflix.

https://www.youtube.com/embed/dyFrBC1rAcg

The Fall 

Een serie die ik net afgekeken heb, The Fall. Een hele spannende serie. Het gaat over een moordenaar (Christian Dornan, je weet wel die hottie uit Fifty Shades of Grey). Hij vermoordt telkens vrouwen en je ziet in de serie beide kanten, hoe hij dit doet en hoe hij een gewoon leven probeert te leiden zonder dat zijn gezin dit door heeft.

https://www.youtube.com/embed/5hAXVqrljbs


Ozark Netlflix original

Een serie die ik ben gaan kijken door de uitleg te lezen. Het gaat over een gezin waarvan de man financieel adviseur is. Zijn partner heeft alleen enorm veel geld verduisterd zonder dat hij dit wist. Op een dag worden ze dan ook door één van hun klanten die erachter is gekomen verrast. Iedereen wordt vermoord behalve de man van het gezin die er niks van wist, op voorwaarde dat hij dubbel zoveel (geloof ik) wit gaat wassen. Hiervoor verhuist hij naar Ozark. Echt heel leuk en toch wel spannend, want gaat het hem lukken?

Wat kijk jij nu op Netflix?

Delen:

18 Reacties

 1. oktober 26, 2017 / 7:17 pm

  Wat een fijn lijstje! Ik. En nog opzoek naar een nieuwe serie dus ik ga even kijken of hier wat leuks tussen zit!

  • oktober 27, 2017 / 8:16 am

   Wat leuk om te horen, ik ben benieuwd welke je kiest, let me know 🙂

 2. oktober 27, 2017 / 12:03 pm

  Grimm is zo leuk!! Jammer dat het klaar is.

 3. oktober 27, 2017 / 4:06 pm

  Ozark en Stranger Things zijn hier ook favorieten. Ik ben benieuwd naar het tweede seizoen van Stranger Things. Vanavond meteen kijken!

  • oktober 28, 2017 / 11:05 am

   Tof! Ik heb het tweede seizoen al een stukje gezien en ik vind het nog steeds super spannend en leuk!

 4. oktober 28, 2017 / 4:59 pm

  The Fall is echt mijn favoriete serie<333
  Ik moet nog 1 aflevering van het laatste seizoen… Ik wil hem bijna niet kijken omdat het dan klaar is ^^

 5. oktober 30, 2017 / 7:04 pm

  Ik was dus gister ‘begonnen’ aan Strange Things. Nou na 3 minuten afgezet, want ik vond dat begin echt eng. Een gebouw waarin het licht zo knipperde en dan die man die ‘opgegeten’ werd door een lift. Gadverdamme! Veel te eng voor mij, hahah.

  • oktober 30, 2017 / 7:08 pm

   hahahha wat grappig dat je het zo eng vond, ik hou wel van spannend en eng 😉 welke serie’s kijk je dan?

 6. oktober 31, 2017 / 10:12 am

  Ik zie hier serieus allemaal series die ik nog nooit gekeken heb, alleen stranger things. Misschien toch maar eens maar een gokje wagen! New girl lijkt mij echt super leuk!

  Liefs!

  • oktober 31, 2017 / 10:33 am

   Dat was de bedoeling! Meestal als ik dit soort artikels lees denk ik, ahhh die series ken ik allemaal al en kijk ik allemaal al, daarom ben ik zelf wat onbekendere series gaan ontdekken, New Girl is top. Ben benieuwd welke series je kiest.

 7. november 12, 2017 / 2:07 pm

  Stranger Things vind ik zo een goede serie!
  New Girl heb ik jammer genoeg al enkele maanden geleden helemaal uitgekeken, zo een serie stream ik meestal online omdat Netflix “achter staat”.

  • november 13, 2017 / 8:29 am

   Ah wat leuk, ik ben nog niet klaar met New Girl, maar ben heel benieuwd

 8. januari 26, 2018 / 9:13 am

  Grimm en New girl zijn zo leuk!! Grimm is van deze twee wel mijn favoriet, maar als je wat luchtigs wil zien is New Girl een aanrader. Xx

  • januari 26, 2018 / 4:08 pm

   Grimm heb ik helemaal afgekeken zo spannend en leuk! En New Girl kijk ik inderdaad af en toe voor iets luchtigs tussendoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge