Netflix series die ik ga kijken in 2018 en heb ik toegevoegd aan mijn lijst

netflix series 2018

Zoals jullie weten kijk ik bizar veel series, waar haal ik de tijd toch vandaag wordt me vaak gevraagd. Het antwoord is simpel, neem de tijd. En dan bedoel ik niet je nuttige tijd, maar je overbodige tijd. Bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Nu heb ik het afgelopen jaar een waslijst aan series gekeken, hier schreef ik veel over als je in de zoekbalk Netflix intypt kom je te weten welke series dit zijn. En ik wil graag voor dit jaar een nieuw lijstje samenstellen. Dit is wat ik ga kijken.

Grace & Frankie

Grace and Frankie lijkt me een leuke serie die lekker wegkijkt net als Gilmore Girls. De serie gaat over de mannen van Grace en Frankie, die zijn namelijk verliefd geworden, maar niet op hun. Ze zijn verliefd geworden op elkaar waardoor Grace en Frankie er alleen voor staan. Gelukkig zijn ze beste vriendinnen en komt het allemaal wel goed. Het zijn naar mijn idee twee giebelende oude vrouwen, dus dat wordt leuk.

Blacklist

Uit het niets komt een crimineel opdagen die een zaak wil oplossen waar politieagenten zeker wat aan hebben. Hij wil maar met 1 persoon overleggen en dat is Elisabeth King, het gekke is dat die twee elkaar niet kennen en dat politieagenten haar op moeten halen terwijl ze van niks weet. Ze gaan samen een zaak oplossen met veel geweld en gevaar. Ik houd echt van dit soort series, lekker spannend.

Lie to me

Lie to me is een serie die ook lijkt op detective series als Sherlock of White Collar. Er moeten zaken opgelost worden en als ik de trailer goed begrijp is er een detective die heel goed lichaamstaal kan aflezen en meteen merkt als iemand liegt of meer weet. Hierdoor wordt hij vaak gevraagd voor zaken.

[pzzwidget id=81877 height=300 width=300]

How I met your mother Netflix series

How I met your mother wordt mij wekelijks wel aangeraden als ik vraag welke series ik moet gaan kijken. Het is een serie die ik niet zo snel zelf zou kijken omdat het echt zo’n serie is met 9 seizoenen, ik ben gewoon bang dat ik er niet doorheen kom. Echter zijn de afleveringen heel kort en is de serie vergelijkbaar met New Girl afgezien van de verhaallijn. Een serie met veel humor, en daar houd ik wel van.

netflix 2018

Sleepy Hollow

‘Sleepy Hollow gaat over Ichabod Crane die in het jaar 1781 op het slagveld om het leven komt als hij een Britse ruiter onthoofd. De ruiter blijkt echter de Dood te zijn, één van de vier ruiters van de Apocalyps. Als deze in het jaar 2013 uit het graf herrijst, staat ook Crane op uit het graf, hij komt terecht in het plaatsje Sleepy Hollow. Al snel ontdekt hij dat het kwaad met hem is meegekomen in de vorm van de beruchte ruiter zonder hoofd.’ Dit las ik over de serie, het lijkt me heel spannend!

Dit zijn de series die ik graag wil gaan kijken, althans de nieuwe series. Van de andere series die ik enorm graag kijk komen er door het jaar heen weer nieuwe seizoenen dus mijn Netflix planning staat daarmee aardig vol.

Welke series wil jij dit jaar gaan kijken?

Films en series
Films en series
Delen:

6 Reacties

 1. januari 26, 2018 / 7:16 am

  Lie to me is een hele toffe serie! 🙂

  • januari 26, 2018 / 4:08 pm

   Mijn zus heeft deze serie ook aangeraden aan me, nog meer reden nu om hem te gaan kijken, thanks!

 2. januari 26, 2018 / 9:34 am

  Leuke series heb je uitgekozen! Ik kan zelf How I met your mother en Grace & Frankie zeker aanraden.
  Liefs,
  Yara

  • januari 26, 2018 / 4:09 pm

   HIMYM ben ik nu aan het kijken, zo hilarisch! En Grace & Frankie staan al op mijn lijstje zoals je gelezen hebt, nu eerst nog HIMYM & Blacklist

 3. januari 30, 2018 / 10:44 pm

  Heb Grace & Frankie alle seizoenen zo’n 3x bekeken… dus je kan wel raden dat ik huge fan ben, dus goeie keuze!! Ook leuke series zijn Kimmy Smidt (nu nog bezig) en Fuller House (obsessie) ! En de Good Place. Die 3 zijn beetje is zelfde stijl qua komedie als G&F.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge