Nail Essential sets van Herôme, nieuw en handig om in je tas mee te nemen!

Herome nail essential set

Herôme cosmetics heeft iets nieuws, iets wat heel interessant en handig is. Je kunt je nagels nu op een handige, snelle en makkelijke manier de optimale verzorging geven. Er zijn nu namelijk Nail Essential sets verkrijgbaar. Elke set heeft een ander doel en past bij een ander type nagel.

3 nieuwe Nail Essential sets

nail essential sets

Ik laat jullie in dit review de Nail Essential set die zeer beschadigde nagels herstelt. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld nep nagels hebt gedragen of regelmatig gel nagels laat zetten. Je nagels drogen hartstikke uit hierdoor en hebben echt extra verzorging nodig om te herstellen. Ook hebben ze Nail Essential sets voor: harde, lange nagels en voor droge en geribbelde nagels. In elke set zitten 3 mini’s die bij het type nagel dat jij hebt passen en vervolgens ervoor zullen zorgen dat je nagels weer gauw herstellen/groeien/sterker worden.

Nail Essential set voor zeer beschadigde nagels

nail essential sets

Het eerste product dat zich in dit setje bevindt is het Exit Damage Nails serum. Dit is een kuur voor het direct herstellen van extreem beschadigde nagels na het verwijderen van kunstnagels of medicijngebruik. Dit serum bevat vitamine A, C, E ,F, Panthenol en Silicum. Je brengt 1 druppel per nagel aan en dit herhaal je 1 week elke dag. Vervolgens zal dit je nagels weer in een goede staat brengen.
Nail Hardener Sensitive

nail essential sets

Deze nagellak zorgt ervoor dat je binnen 21 dagen weer lange, harde en sterke nagels zult hebben. Ook dit is een kuur die herhaling vereist voor een optimaal resultaat. Dit serum bevat Algen extract waardoor de nagelgroei gestimuleerd wordt. Formaldehyde vrij en geschikt voor gevoelige nagels.

Cuticle Night Repair

nail essential sets

De Cuticle Night Repair is één van de bestsellers aller tijden van Herôme, dus heel fijn dat er nu een mini versie van te verkrijgen is in een set. Deze Cuticle Night Repair zorgt na 7 dagen voor resultaat. Dit serum bevat jojoba-olie, amandelolie, sheabutter, vitamine E en bisabolol. Dit zorgt ervoor dat je nagelriemen soepeler worden en laat je nagelriemen helemaal herstellen.

Ik vind de Nail Essential sets super handig en een goed nieuw product dat zeker van pas zal komen. Zeker doordat er voor ieder wat wils is, je moet echt kijken naar wat je nagels nodig hebben. Het is in ieder geval een handige manier van snelle en makkelijke verzorging voor de nagels.

De Nail Essential sets zijn vanaf oktober verkrijgbaar in drogisterijen en op de webshop voor 9,95 euro per stuk.

Naar welke Nail Essential set ben jij benieuwd?

Delen:

3 Reacties

  1. november 20, 2018 / 3:32 pm

    Gezien de staat van mijn nagels zou ik zelf kiezen voor Nail Hardener Sensitive.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge