My Jewellery lente fashion musthaves + check de nieuwe collectie!

my jewellery

My Jewellery is één van mijn favoriete merken als het om fashion gaat. Ze hebben prachtige kleding, maar ook hele mooie sieraden. Dit merk heeft alles wat je nodig hebt voor de perfecte outfit als je het mij vraagt. Neem een kijkje in hun nieuwe collectie!

De lente collectie van My Jewellery

Wat er vooral te vinden is in deze collectie zijn strepen, bloemen, pastel kleuren en stippen. Ik ben gek op al deze patronen en kleuren. Ik denk dat lente mijn favoriete seizoen is als het gaat om kleding. En My Jewellery heeft precies begrepen wat men dan het leukst vindt om te dragen in de lente. My Jewellery heeft ook geweldige pakken met pantalon en blazer, dit is de ultieme girlboss outfit als je het mij vraagt en voor de lente hebben ze er een extra detail aan toegevoegd, het zijn namelijk geen saaie effen kleurige pakken, maar de pakken hebben een bloemenprint, hoe leuk is dat?

my jewellery

my jewellery
 

Flared komt terug van weggeweest

Is het je ook al opgevallen dat er meer meiden zijn die weer flared broeken dragen? Mij wel. Ik wilde het zelf ook eens proberen en My Jewellery heeft een aantal fantastische opties in de lente collectie. Ik koos een zwart gestreepte flared broek en combineerde deze met de prachtige roze trui met, je raadt het al; flared mouwen. De trui en de broek staan super tof samen doordat ze allebei flared zijn. Ik vind dat deze trend heel leuk wordt verwerkt in de kleding uit de collectie van My Jewellery.

Doorzichtig, maar fleurig door de bloemen

Ook heeft My Jewellery hele gave doorzichtige tops met genaaide bloemen erop. De bloemenprint zit echt in het shirt genaaid waardoor het niet alleen chique oogt, maar ook nog eens het ultieme lente topje is. Hij staat heel gaaf bij bijvoorbeeld een pantalon, zoals ik hem combineerde.

Flared pants: 29,95 euro

Flared roze trui: 39,95 euro

Doorzichtige top met bloemen: 35,95 euro

Zoals je ziet heeft My Jewellery zeker niet stil gezeten en hebben ze weer een hele toffe collectie weten uit te brengen. Ik ben razend enthousiast en zal zeker even goed rondkijken naar de leukste items in de webshop.

Wat is jouw favoriete item?

Delen:

7 Reacties

 1. februari 28, 2018 / 10:11 am

  Aaaah die doorzichtige top met bloemen heb ik ook, zo blij mee!

 2. sensor
  maart 6, 2018 / 4:23 pm

  Ik drink zeker met dit koude weer graag thee! Nu is het Morroca Mint, maar ik drink ook graag earl Grey of Lady Grey

  • maart 7, 2018 / 11:12 am

   Wat grappig haha, de post gaat totaal niet over thee dus geen idee hoe je bij thee komt haha ;D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge