Mooie herinneringen maken in het nieuwe jaar doe je op deze manieren

mooie herinneringen tips

Herinneringen is het kostbaarste wat een mens bezit, het is van jou, alleen van jou. En het maakt jou jou omdat alleen jij weet wat je gedaan hebt. Om je prachtige reizen, vriendinnenweekenden en feestjes goed te onthouden heb ik een paar bruikbare tips. Zo houd je je herinneringen op een leuke manier bij de hand.

Polaroid foto’s

Wat ik in mijn kamer heel leuk vind om op te hangen is polaroid foto’s. Op mijn verjaardag kreeg ik een hele hoop van mijn vriendinnen, die hadden ze laten drukken erg handig. Ze hangen allemaal aan een gaaf lichtsnoer en het is echt leuk om zo omringt te zijn met je eigen belevenissen. Ook kreeg ik een polaroid camera op mijn verjaardag, echt super blij mee! Ik maak nu zelf ook foto’s en je hebt ze meteen fysiek in de hand. Je kunt zelf kiezen hoe je ze gaat presenteren. Je kunt ze natuurlijk ook in een fotoboek plakken.

Voor als je geen polaroid camera in je bezit hebt

Wat een hele handig tip is voor als je geen polaroid camera hebt is het laten drukken van polaroids. Hema heeft hiervoor een service, dit zijn de polaroids die je op de foto ziet, de ietwat grotere. Je kunt tekstjes erbij zetten, lettertypes kiezen en natuurlijk je eigen foto’s. Een hele leuke manier vind ik.

herinneringen

Scrapbook bijhouden

Zoals je op de foto ziet houd ik ook een scrapbook bij. Hierin plak ik mijn vliegtickets, maar ook polaroids en kaartjes die ik belangrijk vind. Bioscoop kaartjes en losse foto’s. Overigens ook een handige manier om losse papiertjes een plekje te geven. Ook deze dingen kunnen opgeruimd worden om een frisse start te maken dit jaar.

Fotoboek maken

Ook kreeg ik op mijn verjaardag de gelegenheid om een fotoboek te laten maken. Ik heb mijn reis naar Budapest en Praag daarin verwerkt. Dat was mijn eerste vakantie alleen zonder ouders. Erg spannend en de foto’s zijn super mooi geworden al zeg ik het zelf. Ook dit kan bij de Hema onder het kopje foto service. Dit lijkt haast wel gesponsord, maar dat is het niet. Ik ben erg blij met mijn fotoboek, afgezien van de kaft die ik in een verkeerde kleur kreeg. Een leuke manier om al je herinneringen vast te leggen en te bekijken.

[pzzwidget id=97121 height=300 width=300]

Galerij bijhouden

De simpelste manier voor de makkelijke mensen onder ons is je galerij bijhouden. Verwijder regelmatig oude foto’s die je niet wil bewaren en zet degene die je wel wil bewaren op je computer. Zo kun je een systeem per jaar bijhouden en heb je je eigen online fotoboek. Bij het maken van een fotoboek kun je overigens een mapje selecteren dat hij dan importeert. Daarvoor is een online fotoboek ook erg handig. Vergeet niet alles in mapjes in te delen en namen te geven, dat is super handig.

Welke manier ga jij gebruiken?

Delen:

2 Reacties

  1. februari 1, 2018 / 3:01 pm

    Ik zit eraan te denken om van elk jaar dat nu gaat komen een fotoboek te laten maken, gewoon als herinnering. Ik ben namelijk ontzettend dol op boeken en wat is er dan leuker dan je eigen boek met allemaal herinneringen erin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge