Mijn bucketlist voordat 2020 begint

mijn bucketlist

Nu het najaar gearriveerd is, voel ik dat het nieuwe jaar eraan zit te komen. Vorig jaar maakte ik mijn bucketlist voor 2019 met allerlei leuke activiteiten die ik graag wilde doen. Nu is mijn bucketlist al een heel stuk gekrompen, maar ik laat jullie graag weten wat de laatste activiteiten van dit jaar zijn.

Mijn bucketlist: Picknicken

Best gek, maar het is dit jaar nog niet gelukt om te picknicken. Het is eigenlijk zo’n voorjaar/zomer activiteit, maar ik ga er een najaarspicknick van maken en die staat stiekem al op de planning. En er zijn nog veel meer herfstige activiteiten die je kunt gaan doen.

Naar beeld en geluid in Hilversum

Ik studeer communicatie en heb hiervoor de opleiding media en redactie afgerond. Dus Beeld en Geluid is wel echt een museum dat bij me past. Ik ben heel benieuwd naar wat ik nog kan leren op mediagebied.

Naar het Anne-Frank huis

Echt gek, maar ik ben nog nooit in het Anne-Frank huis in Amsterdam geweest. Ik vind dat dit wel een stukje algemene Nederlandse kennis is. Natuurlijk weet ik wel het een en ander van Anne Frank, maar ik moet ook wel echt naar het Anne Frank huis, dus die staat ook nog op mijn bucketlist voor dit jaar.

Een workshop potten bakken

Het lijkt me zo vet om eens te potten bakken! Nu ik bij de Dille&Kamille werk en weet dat al die potten ook gebakken zijn, wil ik het ook proberen. Dus dat ga ik nog wel plannen in dit jaar.

mijn bucketlist

Naar een alpaca boerderij

Ik was een keer bij een soort markt en toen was er een aanhangwagentje met alpaca’s erin en ik voelde echt een band met ze. Ik ben wel een beetje weg van die dieren. Er zijn in de buurt van die boerderijen dat je zelfs met ze kunt gaan wandelen. Dat lijkt me echt geweldig.

Naar een cabaretier show

Ik kijk op Netflix graag naar van die cabaretopvoeringen, echt hilarisch. Het lijkt me ook wel echt heel leuk om dat eens in het echt mee te maken. Maar wel echt een leuke cabaretier zoals: Jochem Myjer of Daniel Arends of zo.

Naar de foodhallen in Amsterdam

Ik heb 3 jaar een opleiding in Amsterdam gedaan, maar ik ben nog nooit in de foodhallen geweest, daar moet verandering in komen. Ik wil dus nog dit jaar naar de foodhallen en misschien wel een lekker (vegan) hapje scoren.

De hoogste schommel in Amsterdam Noord

En als laatste de hoogste schommel in Amsterdam Noord. Dit is een schommel op het dak van een gebouw en je wordt geschommeld over het dak heen. Supercool en spannend wel, lijkt me echt leuk!

Leuke blogpost? Deel hem op je Pinterest met de onderstaande afbeelding!

mijn bucketlist

Nou dit was mijn bucketlist voor dit jaar nog, wat wil jij dit jaar nog doen?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge