MaskerAide het merk dat Kim Kardashian gebruikt en is alleen hier te koop

maskeraide

Wat is er nou niet lekkerder dan je gezicht verwennen met een heerlijk gezichtsmasker. Ik vind het zo fijn om in het weekend wat meer tijd te besteden aan verzorging van je lichaam. Ik merk dat mijn gezicht die hydratatie echt nodig heeft. Maak kennis met het merk MaskerAide, dat zelfs door Kim Kardashian gebruikt wordt.

MaskerAide Sheet mask Weather Warrior

maskeraide

Dit sheetmasker is het perfecte medicijn tegen een droge huid in deze wintermaanden. Ik heb van mezelf al een hele droge huid, dus is zo’n maskertje wel echt essentieel om regelmatig te gebruiken. Ook laat het masker je huid kalmeren, genezen en vochtig maken.

maskeraide

maskeraide

Ik merk meteen dat mijn huid hier echt goed op reageert. Mijn huid voelt meteen gevoed en gehydrateerd. Het maskertje ziet er niet heel flatterend uit, maar dat maakt niet uit want het is juist goed als me-time momentje. Het masker brengt goed aan, ruikt heerlijk en irriteert niet op de huid.

Sheet mask Weather Warrior: 6,95 euro

Hydrating Eye Gel Patches

maskeraide

Met een drukke week achter de rug kan ik me voorstellen dat er wallen ontstaan onder je ogen. Dat ziet er nooit zo mooi uit en er kan iets aan gedaan worden gelukkig! Deze eye patches van MaskerAide breng je 10 tot 15 minuten aan onder je ogen en bye bye undereyes.

maskeraide

De patches brengen makkelijk aan, vergeet niet de plastic randjes eraf te halen. Ik merk meteen dat ze wel effect hebben ze hebben een licht tintelend gevoel en een verfrissend, verkoelend gevoel.

maskeraide

maskeraide

Ik merkte meteen dat de ruimte onder mijn ogen heel erg ophelderde en het voelde allemaal heel fris aan. Dit vind ik zeker een aanrader voor als je regelmatig wallen onder je ogen.

Hydrating Eye Gel Patches: 6,95 euro

MaskerAide is een heel fijn merk als het aankomt op maskertjes, niet alleen gezichtsmaskertjes, maar ook eyepatches en zelfs maskers voor je lippen. Dit merk is nergens in Nederland te verkrijgen, maar sinds kort wél bij Make up by Tatou. Deze winkels zitten in Leiden en Haarlem.

Naar welk masker ben jij benieuwd?

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge