Maandelijkse uitgaven die ik doe en die ik de moeite waard vind om te doen

maandelijkse uitgaven

Ik let heel erg op wat ik elke maand uitgeef en ik kijk per maand of ik het nog nuttig genoeg vind om hier geld aan te besteden. Als je per maand optelt wat je dan wel niet in een jaar uitgeeft, dan kom je vaak toch nog terecht op een hele som. Daarom laat ik jullie graag inspireren met de uitgaven die ik maandelijks wel doe en nuttig vind.

 

 

Netflix

Het klinkt misschien raar, maar ik vind Netflix een nuttige maandelijkse besteding. Ik kijk bijna elke dag wel een serie of film en er zijn genoeg nuttige serie’s en films te vinden op Netflix die je wat bijbrengen. Ik raad je zoveel serie’s van harte aan en je hebt zelf de controle over wat je kijkt en wat niet. Nu kijk ik bijvoorbeeld Haunting of Hill House, dat is zo’n spannende serie, je moet wel echt van enge serie’s houden om die te kijken. En voor wat meer humor zou ik echt How I Met Your Mother aanraden! Je kunt lekker een middagje bingewatchen of gezellig een film thuis op de bank kijken, heerlijk. Daarnaast zou ik het ook niet kunnen misschien om in het openbaar vervoer niet een gedownloade aflevering van een serie te kijken.

Spotify

Muziek is het leven, zonder muziek zou ik nu een stuk minder blij zijn. Het liefste zing ik super hard mee met de leukste liedjes. En dat wil ik natuurlijk ook onderweg doen én zonder reclames tussendoor. Daarom behoort Spotify zeker toe aan de nuttige maandelijkse uitgaven die ik doe.

Tip: Neem een familie account en deel het met elkaar, dan kost het je slechts 2,50 euro per maand.
Mobiel abonnement

Omdat ik zo’ n ontzettende social media freak ben zit ik dag in dag uit op mijn mobiel, best logisch toch? Maar soms ben ik even op plekken waar geen WiFi is wanneer ik het wel nodig heb en daarom vind ik het zo handig dat ik een abonnement heb, zo kan ik overigens ook bellen wanneer dat nodig is. Ik zou echt even een kijkje nemen bij de sim only deals voor een goed abonnement zodat je niet teveel betaalt per maand aan je internet, maar wel genoeg internet en belminuten te besteden hebt.

Sport

Wat ik toch ook wel een belangrijke maandelijkse uitgave vind is sporten. Ik wil graag actief blijven en voel me altijd lekker na het sporten. Je blijft er lekker gemotiveerd door omdat je er toch in investeert en je wil uiteraard de waarde van je geld er wel uithalen.

maandelijkse uitgaven

Wat zijn jouw belangrijke maandelijkse uitgaven?

Delen:

6 Reacties

 1. november 1, 2018 / 10:40 am

  Heel grappig, maar mijn maandelijkse uitgaven zien er precies hetzelfde uit haha! Ik kan ook echt niet zonder Spotify.

  • november 1, 2018 / 10:50 am

   Haha wow wat een toeval zeg! Grappig dat het precies hetzelfde is, nee idd spotify is zooo fijn!

 2. november 2, 2018 / 12:08 pm

  Jaaa, Netflix! De belangrijkste :’) Mijn lijstje ziet er precies zo uit. Ik ben alleen elke maand 55 euro kwijt aan mobiele telefoon kosten, ugh! Echt veel.

  • november 3, 2018 / 12:01 pm

   Oei dat is echt veel jaa, maar je kan zeker niet meer overstappen naar een goedkoper abonnement?

   • november 5, 2018 / 8:42 pm

    Mijn iPhone is gewoon echt op na twee jaar, dus dan wil ik altijd weer een nieuwe. Om nog eens twee jaar met deze iPhone te doen, is een ramp! De home button doet het al niet meer. Misschien maar eens eentje goedkoop op de kop tikken op Marktplaats, en dan een Sim Only erbij 🙂

    • november 8, 2018 / 3:04 pm

     Oh misschien dan toch overwegen om inderdaad eentje op Marktplaats te vinden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge