Lush Sleepy, helpt het echt om beter te slapen?

lush sleepy

Ik val de laatste tijd niet zo goed in slaap en ik las dat er tegenwoordig gewoon een natuurlijk product voor is. De Lush Sleepy bodylotion zou meteen moeten werken. Dat wilde ik weleens uittesten.

Over de Lush Sleepy bodylotion

De Lush Sleepy bodylotion werkt goed bij het slapen omdat de bodylotion lavendel bevat en een haverinfusie en andere mooie ingrediënten zoals ylang-ylang olie. Deze combinatie maakt de Sleepy bodylotion een kalmerende bodylotion die je helpt bij het slapen. De bedoeling is ook dat je hem voor het slapen opsmeert. Ik heb veel gelezen en gezien over de goede werking van die deze bodylotion belooft te hebben, daarom hoop ik dat deze bodylotion ook mij gaat helpen met beter en sneller in slaap komen.

Werkt Lush Sleepy?

Ik heb eerst gekeken hoe ik slaap als ik 1 week geen Lush Sleepy bodylotion opgesmeerd heb. Ik heb op dit moment het product nog geen een keer geprobeerd expres, zodat ik eventueel het verschil sneller merk.

Mijn mening over de Lush Sleepy bodylotion

Ik heb een week lang getest of Lush Sleepy me beter laat slapen. Ik lig vaak uren wakker, dus het verschil zou snel te merken moeten zijn. De eerste nachten dat ik de bodylotion opsmeerde, merkte ik helemaal geen verschil. Wel ruikt de bodylotion heerlijk en verkoelt hij bij het opsmeren de huid. Een heerlijke bodylotion is het ongetwijfeld! Net als de andere fijne producten die ik graag gebruik. Helaas werkt hij voor mij niet per se bij het slapen, maar ik gebruik hem graag voor het hydrateren van mijn huid!

Behulpzaam artikel? Pin deze afbeelding naar je Pinterest!

Lush Sleepy
Delen:

8 Reacties

 1. februari 20, 2019 / 2:37 pm

  Ik vind de Twilight-lijn zo lekker! Die Bath Bomb, ahh. ♥ De bodylotion heb ik ook nog liggen, die vond ik in een geschenkverpakking die ik tijdens de Sale kocht.

 2. februari 20, 2019 / 8:17 pm

  Ik denk ook niet dat het bij mij zou helpen, maar alsnog vind ik het wel een heerlijke geur voor ’s avonds. De lavendel ruikt echt lekker! Heb je wel eens een pillow mist gebruikt? Of melatonine pillen?

  • februari 20, 2019 / 8:49 pm

   Jaa de geur is al goed genoeg, ben ook gewoon blij met de bodylotion ondanks dat hij niet heeft geholpen. Nee dat heb ik nog niet geprobeerd, maar de laatste tijd slaap ik van mezelf al iets beter 🙂

 3. februari 25, 2019 / 11:38 am

  Ik heb deze ook, in de grote flacon waar ik echt al eeuwen mee doe. Ik ben bang dat het een soort van placebo effect op mij heeft, want ik zweer echt bij dit product! Grappig dat het zo kan verschillen. Ik gebruik ‘m alleen niet dagelijks, want daarvoor is hij echt te voedend.

  • februari 25, 2019 / 12:25 pm

   Wat grappig jaa haha, nou ja als het werkt, werkt het toch haha! Ook al is het placebo, dan heb je er toch lekker profijt van 😉

 4. maart 11, 2019 / 1:51 pm

  Oh wat jammer dat hij niet zo goed helpt, maar wel fijn dat het heerlijk ruikt en je een lekkere me-time hebt voordat je gaat slapen natuurlijk! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge