Longlasting make-up die lang genoeg blijft zitten voor de feestdagen

longlasting make-up voor de feestdagen

Met Kerst en oud en nieuw om het hoekje wil je niets liever dan kwalitatieve producten in je assortiment hebben die lang blijven zitten, zelfs na het gourmetten of het drinken van een glaasje champagne. Ik laat mijn favoriete producten zien die lang blijven zitten en perfect zijn voor de Kerst make-up look.

longlasting make-up kerst

Longlasting make-up foundation

Als foundation vind ik de E.L.F Flawless Finish Foundation een heel fijne optie. Deze foundation hydrateert, maar blijft ook goed zitten gedurende de avond. Hij trekt niet in mijn lijntjes en heeft een goede dekking. Ook heeft deze foundation een fijn pompje en een nóg fijner prijsje.

4,00 euro

MaxFactor blush

Veel beautybloggers zijn dol op deze blush. Ook deze kleur is een favoriet van velen, vooral in de winter. Het pigment van dit pareltje is oogverblindend en de kleur schreeuwt bosvruchten, pruimen en besjes. Een echte winterse kleur die je wangen een mooie frisse tint geeft.

12,99 euro

Mac Miniralize Skinfinish highlighter Soft & Gentle

De befaamde highlighter van Mac behoort ook zeker tot de longlasting make-up voor de feestdagen. Deze highlighter zit bij mij na het aanbrengen een hele dag perfect. De glans is warm, maar niet te donker voor de lichte winterhuidjes.

31,50 euro

longlasting make-up oud en nieuw

Miss Sporty Crazy Smoky Creamy Shadow Pencil

Miss Sporty kwam met deze Smoky oogschaduw stiften in haar assortiment. De zwarte is perfect om een pikzwart eyeliner lijntje boven je wimpers te tekenen. De lichtere kleuren bevatten een lichte shimmer en zijn dus geschikt voor in de binnenste ooghoek en de bruinere tint kan op het bewegend ooglid gebruikt worden. Ze blijven de hele dag steevast zitten en zien er prachtig uit.

3,99 euro

Nabla Eyeshadow Palette

Nabla is hét merk als het om oogschaduw gaat. Je kiest je eigen kleuren uit en stelt je eigen palette samen. Een perfecte mix tussen mat en shimmer is zeker aan te raden. Nabla is vooral koningin in de shimmer kleuren, die bevatten een enorm hoog pigment. De perfecte Kerst oogschaduw kleuren die lang blijven zitten.

6,50 euro per pan

L’orèal X Balmain lipsticks

Ik wilde deze lipsticklijn van L’orèal zo graag proberen! Nu heb ik ze dan eindelijk weten te bemachtigen. Een klassieke rode kleur (de kleur Domination) doet het altijd goed met kerst, maar heb je even zin in een ietwat gewaagde kleur, ga dan voor deze gekke koele bruintint (Legend). De lipsticks blijven enorm goed zitten, brengen fijn aan en zijn echt mooi mat. Naast deze lipstick zit deze bordeaux liquid lipstick ook heel lang en goed op je lippen, voor als je wat meer van liquid lipstick houdt.

14,99 euro

Etos Fixing Spray

Als je je longlasting make-up voor de feestdagen nóg beter wil laten zitten kun je de Etos Fixing Spray nog erover heen sprayen. Deze spray zorgt ervoor dat al je make-up goed op je huid blijft zitten. Het is een budget spray met een fijne geur en hij doet zijn werk.

5,00 euro

longlasting make-up swatches

Van links naar rechts:

Nabla Eyeshadow Palette

L’orèal X Balmain lipsticks Domination & Legend

Miss Sporty Crazy Smoky Creamy Shadow Pencil

MaxFactor Crème Puff blush 30 Gorgeous Berries

Mac Miniralize Skinfinish Soft & Gentle 

Welke producten moet ik nog toevoegen aan dit lijstje voor Kerst?

Delen:

14 Reacties

 1. november 27, 2017 / 10:53 am

  Leuk artikel! Ik heb zelf de soft & gentle highlighter van Mac ook, en naar de Balmain x L’oreal lipsticks ben ik wel benieuwd. Helaas ben ik deze nog niet tegengekomen in de winkel.
  Liefs,
  Yara

  • november 27, 2017 / 10:59 am

   Ik heb ze sinds vorige week voor het eerst in zowel kruidvat als Etos zien liggen, ik zou zeker eens een kijkje gaan nemen hihi

 2. november 27, 2017 / 11:58 am

  Wauw wat een mooie producten! Ik wil zelf ook nog graag producten van Nabla proberen!

 3. november 28, 2017 / 7:58 am

  Soft&gentle is zo prachtig! Vooral in de wintermaanden want dan ben ik zo lekker bleek! Verder gebruik ik de fixingnspray van NYX op het moment omdat die van de Etos heb ik ook wel is getest maar vond ik minder fijn. Bij mij mag de bronzer van Nars ook echt niet ontbreken op mijn lijstje! Laguna is prachtig en ideaal voor mijn bleke huid! Maar die is wel wat prijziger helaas! :’(
  Ik ben wel heel benieuwd naar die blush! Zelf nog noot een blush van die collectie gehad! Oeps!

  Liefs

  • november 28, 2017 / 8:47 am

   Oeh ik ga eens kijken naar de Nars bronzer, die zie ik ook altijd bij Vera voorbij komen. Ik vind de Etos spray wel fijn, maar ben ook wel benieuwd naar of andere sprays fijner zijn, dat kan natuurlijk ook X

 4. november 28, 2017 / 2:57 pm

  Wat leuk dat er veel verschillende merken bij zitten. Nabla is een merk dat hoog op mijn verlanglijstje staat. Nu helemaal!

  • november 28, 2017 / 3:13 pm

   Dankjewel hihi, ik vind het zelf altijd fijn om wat variatie daarin te hebben anders is het zo eentonig. Ja Nabla zou ik echt proberen!

 5. november 28, 2017 / 6:02 pm

  Mooie producten staan er op dit lijstje! De fixing spray van Etos lijkt me wel wat. Daar ben ik ook erg benieuwd naar.

 6. december 21, 2017 / 9:02 am

  Ja die lipsticks van L’Oréal x Balmain zijn geweldig! Ik heb domination ook. Daarnaast heb ik ook confession, een koraalkleurige nudekleur. Ze zijn fantastisch! Ik had domination eens op toen ik naar een feestje ging, de volgende dag zat hij nog op mijn lippen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge