Londen hotspots die je moet zien

londen hotspots

Een tijdje terug ging ik spontaan een weekendje naar Londen. Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad en heel veel leuke dingen gedaan. Voordat ik naar Londen ging, heb ik veel gezocht naar tips en hotspots. Nu ik zelf naar Londen geweest ben, kan ik vanuit ervaring jullie mijn tips geven.


londen hotspots

Covent garden

Dit is een van de eerste plekken die we bezochten. Een soort wijk in Londen waar veel te doen en te zien is. Volgens mij is het altijd levendig in deze wijk. Een van mijn favoriete hotspots in Londen denk ik, als ik terugkijk op mijn tijd in Londen. Hier vind je het kleurrijke Neal’s yard, de Instagram waardige markt Seven Dials en allerlei leuke winkeltjes en marktjes. Hier zijn vaak leuke straatartiesten aan het optreden en ook zijn hier leuke cafeetjes in de buurt te vinden. Je kan hier ook lekker shoppen.

Notting Hill

londen hotspots
londen hotspots
londen hotspots

Ook Notting Hill is een wijk die ik je aanraad. Dit is de wijk met huizen met gekleurde gevels. Hier vind je veel leuke eettentjes zoals Le Pain Quotidien, hier kan je goedkoop en lekker ontbijten en lunchen. En hier is ook een grote markt waar je eten kan kopen, maar ook antieke hebbedingen vindt. Je kan hier leuk foto’s maken. Ik denk dat dit gewoon een wijk in Londen is die je zeker eens gezien moet hebben. Ook is Portobello road een aanrader, daar zijn veel gekleurde huizen en deze wijk is gewoon heel mooi.

Piccadilly Circus

Dit is een vrij voor de hand liggende plek in de Engelse hoofdstad. De plek met lichtjes, billboards en straatartiesten. Hier kan je lekker winkelen of een kopje koffie drinken bij Costa coffee of Pret a Manger. Deze twee koffietentjes vind je ongeveer overal, maar ze hebben wel lekkere koffie kan ik je vertellen.

ReizenReizen

Fortnum & Mason

Engelsen zijn echter meer van de thee en dat begrijp ik ook goed. Dit is hét theewarenhuis waar je een kijkje moet nemen. Het is een paradijs van smaken, geuren en soorten servies. Alleen al het kijken waard, het is namelijk wel erg prijzig. Maar als je echt een theeliefhebber bent, dan is het erg leuk om hier een smaakje thee mee te bemachtigen. Let op, je mag hier niet filmen of foto’s maken.

londen hotspots

Regents Park, Green park & Hyde park

Wil je een eekhoorn ontmoeten en genieten van het mooie weer (ja het was mooi weer toen ik in Londen was). Maak dan een wandeling in een van deze drie parken in Londen. Dit zijn de parken waar ik geweest ben, er zijn uiteraard nog veel meer parken dan deze in Londen.

Wat raad jij aan in Londen?londen hotspots
Delen:

2 Reacties

  1. juli 17, 2020 / 5:16 pm

    Love Notting Hill! Zo’n zin om weer naar London te gaan. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge