Leuke vegan sneakers die je overal mee kunt combineren

leuke vegan sneakers

We blijven maar consumeren met z’n allen en ik geef toe, ik consumeer ook hoor. Maar om dat proces toch iets te verbeteren kunnen we op z’n minst erop letten dat we bewust consumeren. Door bijvoorbeeld leuke vegan sneakers aan te schaffen. 

Old Skool Platform Vans

Dit zijn wel mijn favoriete sneakers denk ik. De Old Skool platform sneaker staat ook nog op mijn verlanglijstje in het zwart, ik vind ze prachtig. Ze ogen mooi en ze passen ook overal wel mooi bij. Ze zijn niet al te duur en ik vind Vans een onwijs leuk merk, dus dit is ook zeker een voorbeeld van leuke vegan sneakers.

Converse Chuck Taylor

We weten allemaal dat Converse bijna nooit van leer zijn gemaakt. Dus ook deze sneaker sluit perfect aan bij het rijtje van leuke vegan sneakers. Vooral de witte vind ik erg leuk, ze blinken mooi uit en passen heel leuk onder een jeans vind ik. 

Nike Air Force 1 vegan

De bekende witte sneaker van Nike is ook vegan. Je ziet hem uit de verte al aankomen door de felle witte kleur. Ook geven deze sneakers ietwat meer steun ten opzichte van de Converse, dus dit is misschien een betere optie voor je als je uit bent op leuke vegan sneakers mét steun. 

Leuke vegan sneakers: Adidas Stan Smith vegan

Adidas bracht een tijd geleden gelukkig een vegan sneaker uit in het populaire Stan Smith model. Dit model heeft bijna iedereen wel in zijn of haar kast en het combineert heerlijk. Een van die sneakers die thuishoren in je kast.

Fila Boyfriend sneaker

Deze sneaker is echt trending in de mode, je moet ervan houden of je vindt het afschuwelijk. Een hele grove en prominent aanwezige sneaker zou ik het noemen. Ik vind het zelf wel wat hebben. En ook deze zijn vegan.

Voor welke vegan sneaker ga jij?

Delen:

2 Reacties

  1. januari 2, 2019 / 9:14 pm

    Aah, zo leuk, vegan sneakers! <3 Die Nike Air Force staat al een tijdje op m'n wishlist 🙂 Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge