Leuke telefoonhoesjes om langer met je telefoon te doen

leuke telefoonhoesjes

Je kent het wel, je hebt je telefoon al een tijdje en raakt erop uitgekeken. Daardoor ga je steeds minder voorzichtig ermee om, maar owee als hij dan eens kapot valt. Daarom is het een goed idee om leuke telefoonhoesjes aan te schaffen, zo gaat je telefoon langer mee en raak je minder snel uitgekeken.

Leuke telefoonhoesjes die je telefoon goed beschermen

leuke telefoonhoesjes

Dit zijn de telefoonhoesjes die ik voorbij zag komen en meteen heel erg leuk vond. Nu het najaar begint denk ik toch weer aan de wat donkerdere kleuren zoals de hoesjes met sterretjes erop. Maar de telefoonhoesjes met planten en bloemen zijn leuk voor het hele jaar door en ogen heel fris. Het iPhone 8 hoesje met stipjes is misschien wel mijn favoriet, echt zo schattig.

Maar ook telefoonhoesjes met een goede en mooie quote vind ik leuk om mee te nemen. Panterprint is lekker trendy op het moment. Ik ben er zelf niet weg van, maar het is wel leuk als je telefoonhoesje matcht met je kleding bijvoorbeeld. Benieuwd naar mijn favoriete hersftoutfit?

Duurzaam omgaan met je telefoon

Ik raad jullie van harte aan om je telefoon te beschermen met een hoesje. Dit omdat je telefoon langer mooi blijft en omdat je op deze manier toch iets kunt vernieuwen aan je telefoon zonder dat je een heel nieuw toestel gaat kopen. Je kan hierdoor langer profiteren van je telefoon en zolang hij het nog doet is er geen reden om een nieuwe te kopen toch?

Welke leuke telefoonhoesjes vind jij het leukst?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge