Leuke christelijke boeken die niet saai zijn

leuke christelijke boeken

Deze maand ben ik gedoopt, ik heb de keuze gemaakt om te leven voor en met God. En ik kreeg toen allerlei leuke christelijke boeken om te lezen. Ik vond christelijke boeken altijd best saai, maar deze boeken vind ik juist inspirerend en leerzaam. Daarom deel ik graag mijn aanraders met jullie.

Relationship goals Michael Todd

Ik begin meteen met mijn favoriete boek van al deze leuke christelijke boeken. Eerder noemde ik al dat ik graag naar Transformation Church de podcast luister, net als deze inspirerende podcasts. Nu heeft de pastor van deze kerk, Michael Todd een boek uitgebracht. En dit boek gaat over: single zijn, een relatie hebben, een huwelijk hebben en alles wat hiermee te maken heeft. Hij legt alles zo goed uit en deelt heel veel uit zijn eigen ervaringen zoals fouten die hij maakte of die anderen maakten waarmee hij in gesprek ging als pastor. Ik vond het razend interessant en ik heb hier veel van geleerd, ik las dit boek in 3 weken uit. Dus ik raad dit van harte aan, het boek is geschikt voor iedereen of je nou single bent of al jaren getrouwd bent.

Leuke christelijke boeken: Dochters van Eva

Dit boek laat zien welke vrouwen allemaal in de bijbel te vinden zijn. Maar vooral ook hoe jij je vandaag de dag hiermee kan vergelijken. En wat je kan leren van deze vrouwen in de bijbel. Want gek genoeg is de bijbel nog zo relevant voor vandaag de dag. Het is een soort boek dat je kan helpen met alles waarmee je zit.

Bekijk mijn getuigenis100 devotions Embraced Lysa Terkeurst

leuke christelijke boeken

Dit boek ziet er niet alleen prachtig uit, maar is vanbinnen nog mooier. Stille tijd houden is niet altijd makkelijk in onze drukke planningen en dagen. Maar dit boek helpt je daarbij. Doordat je echt de tijd kan maken voor God en elke dag een toewijding kan lezen. Daar kan je steun uit halen om de dag op een goede manier te starten of te eindigen bijvoorbeeld.

Je bent waardevol van Carianne Ros

leuke christelijke boeken

In mijn getuigenis vertel ik over hoe onzeker ik ben geweest in mijn pubertijd. En dat gaat helaas niet zomaar weg. Je bent niet van de een op de andere dag de meest zelfverzekerde vrouw die mensen kennen helaas. Maar je kan wel elke dag groeien in hoe je naar jezelf kijkt. Door jezelf met deze goede woorden te vullen en het te geloven. Dit boek gaat je daarbij helpen. Je zelfbeeld wordt beter en je eigenwaarde gaat hopelijk omhoog. Want je bent waardevol en gemaakt door God. Dit boek helpt je daaraan herinneren als je het soms even vergeten bent en jezelf erop betrapt dat je negatief praat tegen jezelf.

Karakter Andy Stanley

leuke christelijke boeken

Soms vergeten we om naar andere mensen hun karakter te kijken. We kijken af en toe teveel naar wat iemand doet en hangen daar hun identiteit aan vast. Als iemand vraagt wie jij bent, zou ik kunnen zeggen “blogger”. Maar ik ben zoveel meer dan dat en jij ook! Je karakter maakt je uniek en wie je bent, zo bent je gemaakt. Dit boek helpt je daarbij en helpt je ook naar het karakter van de ander te kijken in plaats van alleen het uiterlijk bijvoorbeeld.

Ik hoop dat je nu heel wat leuke boekentips mee hebt gekregen en zin hebt gekregen om een van deze leuke christelijke boeken te lezen. Ik hoop dat je geïnspireerd, gemotiveerd en herinnert wordt aan hoe waardevol je bent.

Welke christelijke boeken raad jij mij aan?


Leuke post? Pin deze afbeelding voor Pinterest!

leuke christelijke boeken
Delen:

1 Reactie

  1. oktober 1, 2020 / 8:13 pm

    Ze zien er goed uit, ik ga er een aantal op mijn wishlist zetten thanks voor het delen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge