Laurent Salon en Spa een natuurlijke gezichtsbehandeling en massage, het is mogelijk!

laurent spa

Hoe heerlijk is het om af en toe eens te ontspannen door een massage of gezichtsbehandeling? Het is goed om voor jezelf te zorgen en zorg te dragen voor je lichaam. Het is lastig om een natuurlijke manier te vinden van ontspanning en behandelingen want veel spa’s gebruiken chemische producten. Laurent Salon en Spa maakt wél gebruik van natuurlijk producten, zij gebruiken vooral Aveda producten bij massages en gezichtsbehandelingen ook verzorgt Laurent Spa veel andere behandelingen.

De Salon van Laurent Spa

laurent spa

laurent spa

laurent spa

laurent spa

laurent spa

De salon ziet er prachtig uit vanbinnen en vanbuiten in hartje Utrecht. Bij binnenkomst kreeg ik een heerlijk kopje thee en een warm handdoekje voor mijn handen. In de salon zijn ook alle producten tentoongesteld en te koop die gebruikt worden in de salon. Ik vind dat zelf erg fijn omdat je naderhand de producten zou kunnen aanschaffen die je bijvoorbeeld fijn bevielen bij de behandeling. Ook hebben ze een kapper in de salon met een aparte verf en knipruimte. Om de ultieme rust te creëren als je bijvoorbeeld je haar gaat verven. Ook zorgen ze voor extra veel daglicht in de salon, er zijn koepels in het plafond die je van daglicht voorzien en de lampen zijn speciaal afgestemd op het nabootsen van het daglicht.

Laurent Salon en Spa Massage

laurent spa

laurent spa

Als je de trappen naar beneden neemt kom je in de massagekamertjes waar ook gezichtsbehandelingen en waxbehandelingen worden gedaan. Bij een massage afspraak mag je zelf de geur van de massageolie kiezen. Je kunt zelf aangeven waar je last van hebt en waar je behoefte aan hebt wat natuurlijk extra ontspannend is. Ook staan er gezellig kaarsjes aan terwijl er een ontspannend muziekje afspeelt. Het was een hele fijne massage die ervoor zorgde dat mijn schouders en rug wat losser zijn gekomen.
laurent spa

laurent spa

De gezichtsbehandeling was ook heel erg fijn. Ik merkte dat mijn huid hier echt behoefte aan had. Ik heb een hele droge huid en dat wordt alleen maar erger met dit plotselinge koude weer. Ook hier kon ik een geur kiezen en werd er goed gekeken naar wat mijn huid precies nodig had op het moment. Ik kreeg een behandeling afgestemd op mijn huidtype en verzorgende maskertjes. Ook werd er een zoutoplossing gedaan, dit zorgt ervoor dat al het vocht van je huid naar de bovenste huidlaag verplaatst en je huid extra hydrateert. Mijn huid ziet er nu veel beter uit vind ik, ik zie geen droge plekjes meer. Ook werden mijn mee-eters uitgeknepen, er wordt aan alles gedacht.

Aveda, bijna 100% natuurlijke producten

laurent spa

laurent spa

Aveda is een merk dat kijkt naar schoonheid van zowel binnen als vanbuiten. Aveda producten worden allemaal geproduceerd aan de hand van windenergie, super duurzaam! Ook de verpakkingen zijn van gerecycled materiaal gemaakt en de inhoud van de producten is super natuurlijk. Om ervoor te zorgen dat je je producten niet na 2 weken weg moet gooien zitten er wel een aantal conserveringsmiddelen in, voor de rest zijn de producten helemaal natuurlijk geproduceerd. Ook geeft Laurent Salon en Spa je 20% korting op behandelingen als je student bent! Ik ben super tevreden en raad je zeker een bezoekje aan om even lekker te ontspannen en tot rust te komen op een natuurlijke manier.

Delen:

2 Reacties

  1. november 8, 2018 / 2:19 pm

    Heerlijk zeg, zo’n behandeling <3 Je straalt ook helemaal! Mooie salon en wat klinkt het ontspannend en fijn daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge