Kruidvat heeft een nieuwe productlijn en je moet het zien

kruidvat productlijn catch & shine

Ik vind het het altijd heel spannend en leuk om te zien wat er in nieuwe productlijnen zit. Kruidvat kwam met een nieuwe productlijn met geuren, zepen en cupcakes voor in bad! Echte winterse producten om lekker mee in het bad te dobberen. Wat zit er nou precies in deze productlijn?

Kruidvat Catch & Shine productlijn

soapy cup kruidvat

De nieuwe productlijn bestaat uit 5 verschillende zepen, 8 verschillende parfums en 7 verschillende Soapy Cups. Ik ben heel erg benieuwd naar de geuren, maar deze heb ik helaas niet in deze review. Ook ben ik erg blij met de Soapy Cups, ik ben dol op baden nemen in deze tijd van het jaar.

Catch & Shine Aloha Hawaii Soapy Cup

soapy cup hawaii

Uiteraard ging ik aan alle nieuwe producten ruiken, deze rook het lekkerst van de Soapy cups. Deze ruikt erg aqua achtig, een geur waar ik persoonlijk een grote voorstander van ben. Hij neemt je mee naar Hawaii en laat je toch nog een tropisch gevoel geven ondanks het weer.

Catch & Shine Lily Pink Sprinkle Soapy Cup

soapy cup lily pink

Deze Soapy Cup ziet er erg girly en schattig uit om mee in bad te nemen. De productlijn is overigens in zijn geheel heel schattig en girly. Deze geur neemt je niet mee naar Hawaii, maar naar de spa. Deze bloemige en fruitige geur zorgt voor een fijn bad.

Catch & Shine Sunny Delight Soapy Cup

catch & shine soapy cup

De Sunny Delight neemt je in je gedachten mee naar een zonnig oord door de zomerse geur. Er zit vanille en framboos in verwerkt.

Cold Pressed Soap

catch & shine zeep

Deze zepen deden me meteen denken aan Lush, de stukken zijn geloof ik op dezelfde wijze afgesneden. De stukken zeep zien er stuk voor stuk erg mooi uit, ook een erg leuk detail naast de geur.

Catch & Shine Citrus Blast Zeep

catch & shine citrus blast zeep

De stukjes in dit prachtige stuk zeep zijn havermout, daarnaast zit er nog sheaboter, amandelolie en mandarijn in verwerkt. Dit zorgt voor een frisse en fruitige geur, maar verzorgt je huid ook goed door de sheaboter en de amandelolie.

Catch & Shine Season Orange Zeep

catch & shine zeep

De Neroli Bloesem zorgt voor een bloemige geur en doordat het de bloesem van een sinaasappelboom is geeft het daarbij een citrusgeur. De zeep wordt beschreven als een lichte en frisse zeep.

Catch & Shine Lavender Lust Zeep

catch & shine lavender zeep

Mijn persoonlijke favoriet neemt je mee naar de Franse lavendelvelden en is gevuld met lavendelolie, sheaboter en amandelolie.

Catch & Shine Fresh Cut Zeep

catch & shine zeep

Tot slot deze zeep die kruiden uit Azië bevat. Aangevuld met citroengras extract om de kruidige geur te verzachten met een fruitgeur. Daarbij zit ook in deze zeep sheaboter en amandelolie.

De Catch & Shine productlijn is t/m week 50 verkrijgbaar in kruidvat filialen

Cold Pressed Soap: 2,99 euro

Soapy Cup: 1,99 euro

 

Wat wil jij gaan proberen?

Delen:

19 Reacties

 1. november 6, 2017 / 7:52 am

  Ik vind de cupcakejes echt ZO leuk! Op dat soort momenten baal ik echt dat ik geen bad meer heb..

  • november 6, 2017 / 8:08 am

   Jaa dat zijn ook wel echt fijne badproducten! Ahh balen, moet je eens naar een hotel met een bad en dan inslaan haha

 2. november 6, 2017 / 8:40 am

  Ik zag deze lijn ook inderdaad, super schattig! Vooral de zeepjes lijken mij erg fijn ๐Ÿ™‚

 3. november 6, 2017 / 12:51 pm

  Ik zie steeds vaker producten hiervan voorbij komen! Wij hebben geen bad; maar de zeepjes lijken me wel erg fijn! Leuke post! Ik ben ontzettend fan van Lush; maar dat zit hier niet in de buurt helaas!

  Liefs!

  • november 6, 2017 / 1:02 pm

   Ah wat jammer dat je geen lush in de buurt hebt, je kunt ook bestellen bij lush ๐Ÿ™‚ Bedankt voor je lieve reactie Rosita

 4. november 6, 2017 / 3:54 pm

  Ik ben echt fan van dit soort fancy zeepjes!! De Kruidvat zit lekker in de buurt dus ik ga binnenkort even langs ๐Ÿ™‚ Wel jammer dat ik geen bad heb voor de cupcakes!

  • november 6, 2017 / 6:20 pm

   Oh dat is wel sad dat je geen bad hebt, maar de geurtjes en de zepen kunnen dan nog steeds van pas komen haha, ben zelf ook wel heel benieuwd naar de geuren trouwens

 5. november 6, 2017 / 5:37 pm

  Zelf ben ik echt een sucker voor leuke badproducten en ga binnenkort dus zeker zo een leuke cupcake proberen!

 6. november 6, 2017 / 6:14 pm

  Ik had deze lijn nog niet gezien, ik ben eigenlijk wel benieuwd geworden!

  • november 6, 2017 / 6:19 pm

   Wat leuk dat je benieuwd geworden bent, ik heb de cupcakejes vanmiddag al zien staan in de Kruidvat ๐Ÿ™‚

 7. november 6, 2017 / 7:25 pm

  Oh wat een fijne producten! Ze zien er alleen al zo leuk uit, zeker die cupcakes. Ik ben ook erg benieuwd naar deze lijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge