Kruidvat lanceert allerlei nieuwe producten en je wil dit zien

kruidvat

Afgelopen week was ik aanwezig bij een super leuk georganiseerd Kruidvat event waar we kennis mochten maken met nieuwe producten die in de winkel komen. Ik deel graag met jullie hoe het event was en wat de nieuwe producten zijn.

kruidvat

Kruidvat Pure lijn

kruidvat

De Pure lijn van Kruidvat is een lijn die gericht is op de jeugd vanaf 12 jaar die vaak een onzuivere huid heeft. De lijn bevat daarom veel gezichtsverzorging die gericht is op het vochtig houden van de huid en zo onzuiverheden te verbannen. Er zijn nu ook patches beschikbaar, kleine stickertjes die je op je pukkel plakt. De stickertjes zijn wetenschappelijk bewezen werkend doordat er salicylzuur in zit dat de pukkel vochtig houdt en de huid minder vet laat lijken, maar wel hydrateert. Ook is er een micellair water ontwikkeld speciaal voor dit huidtype.

Kruidvat Q10 productlijn

De Q10 lijn is speciaal voor de huid vanaf 25 jaar. Q10 bevat vitamine C, een vitamine die een extra goed effect op de huid heeft. De producten zijn super betaalbaar omdat er echt geïnvesteerd is in het product zelf in plaats van de verpakkingen.
Kruidvat Originals Charcoal productlijn

Een spannende productlijn die goed past bij Halloween door de zwarte kleuren. Niet alleen dat, maar de productlijn is uiteraard van houtskool gemaakt. De reinigingsdoekjes zijn nieuw in deze productlijn en ze zijn zwart. Heel spannend en daardoor zie je niet al het vuil dat van je gezicht komt. Ook bevatten de doekjes geen alcohol, dus ze zullen niet uitdrogend werken. Het pak doekjes is super groot en kost maar 1,99 euro.

Kruidvat Skin Science

kruidvat

Deze lijn bestond al, maar heeft iets nieuwe ontwikkeld. Er is een Skin Science Instant Eye Serum ontwikkeld, dat meteen een oplichtend effect biedt onder je ogen. Het houdt de huid soepel en strak rond de ogen, ideaal als je last hebt van wallen onder je ogen.

Prijs: 5,29 euro

Skin Science Daily Defense

kruidvat

Deze productlijn is speciaal ontworpen voor elke dag. Elke dag komt onze huid in contact met uitlaatgassen en deze producten zullen je huid een extra goede bescherming en verzorging bieden.

Kruidvat Originals Etherische oliën

kruidvat

kruidvat

Hier werd ik blij van, dit zijn natuurlijke oliën die je helpen om stressvrij te leven bijvoorbeeld of om even te kalmeren. Je kan ze verdunnen en opsmeren of je kunt ze in een brandertje doen en inademen. Het voordeel is dat het 100% natuurlijke oliën zijn en dus is het niet schadelijk of chemisch.

Prijs: 1,99 tot 3,99 euro

Make-up Revolution

kruidvat

Make-up Revolution was ook aanwezig bij het event. Ze lieten allerlei mooie nieuwe producten die in de schappen komen voor allerlei goede prijsjes. Alle producten zijn vegan en dierproefvrij.

Kruidvat Brow Tattoo

kruidvat

Ook een interessant nieuw product. De Brow Tattoo houdt je wenkbrauwen 3 tot 4 dagen in tact. Dit product kleurt niet de haartjes, maar de huid onder de haartjes waardoor je haartjes niet aantasten. Ideaal voor de meiden die vaak veel tijd besteden aan het doen van hun wenkbrauwen in de ochtend.

Prijs: 5,99 euro

Delen:

6 Reacties

 1. november 5, 2018 / 11:47 am

  Wat ziet dat er gezellig uit. En leuke producten ook, zeg. Die brow tattoo spreekt mij helemaal aan, want ik ben één van die meiden die niet altijd al te veel tijd aan m’n wenkbrauwen wilt besteden.
  Ook leuk dat er weer vegan producten werden voorgesteld. Vind ik toch altijd een groot pluspunt!

 2. november 5, 2018 / 4:26 pm

  Leuke items! Ik ben benieuwd naar Make-Up Revoluton 🙂

 3. november 5, 2018 / 8:40 pm

  Wauw, wat een mooi event! En wat gaaf al die nieuwe producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge