Kerstvakantie Netflix films die je moet zien gezellig op de bank

kerstvakantie netflix films

Het zou wat zijn, dan heb je eindelijk kerstvakantie, maar kan je maar niet bedenken wat je eigenlijk kan doen. Nou het belangrijkste is dat je geniet en geen stress hebt. Dus een goed medicijn daarvoor is dit lijstje met kerstvakantie Netflix films die ik jullie van harte aanraad.

Kerstvakantie Netflix films: Mowgli

Er staat sinds kort een hele mooie film op Netflix genaamd Mowgli. We kennen allemaal wel de cartoon versie van Mowgli van vroeger. Nu is hij verfilmd op een non-fictie manier. Echt een prachtige film om aan te zetten op de bank met een lekkere kop warme chocomelk.

The little Mermaid

Deze film keek ik laatst en het was zo nostalgisch om naar te kijken echt een goed voorbeeld voor kerstvakantie Netflix films. De film gaat uiteraard over het verhaal van de kleine zeemeermin, maar dan veel realistischer wat het een stuk leuker maakt.

Bridget Jones Diary

Bridget Jones is een geweldige film met meerdere delen en verhalen. Echt heel lachwekkend en leuk om te kijken, zeker als je het nog niet kent. De humor is geweldig en die actrice is gewoon hilarisch.

kerstvakantie netflix films

Kerstvakantie Netflix films

How to get over a Breakup

Dit is echt een meidenfilm om in de kerstvakantie te kijken. De titel zegt het al, het gaat over hoe je over een relatiebreuk heen komt. Ik denk dat dit op een hele leuke manier verfilmd is.

Films en series
Films en series

The age of Adeline

Dit is een film die ik al eens gezien heb, maar jullie van harte aanraad. Het is een bijzonder verhaal met een goede twist en de acteurs zijn ook steengoed. Echt een kerstvakantie Netflix film die je aan je lijstje toe mag voegen en om lekker te relaxen en te genieten natuurlijk.

Welke kerstvakantie Netflix films raad je mij aan?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge